AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 16.06.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1664 Egersund - Valerenga X2&2-5 (1.71)

Nije Valerengi mesto u drugoj ligi i svi to znaju. Tim iz Osla je konačno ušao u mašinu i krenuo da melje sve pred sobom, četiri poslednje utakmice i 12 osvojenih bodova, gol-razlika u tim mečevima je 16:4. Nema im ravnih kada igraju svoju igru, ali sada idu u goste timu koji takođe pretenduje u elitu. Egersund je, ipak, ušao u kontra ritam, izgubio je prvo mesto na tabeli na kom je bio do pre tri kola, ali neće odustati tako lako. Gosti su favoriti, ali blagi.

8480 Tokyo - Iwata 1 (2.13)

Valjda je vreme da se Tokio probudi. Ekipa iz prestonice dočekuje Ivatu koja je jedna od slabijih timova ovog prvenstva, možda im predstoji borba za opstanak jer su sakupili samo 18 bodova u prvih 17 kola. Ujednačenost ove lige je svima posebna, pa mnogi beže od konačnog ishoda, već igraju na golove, ali ovde mislimo da nema mnogo dileme jer je Tokio jednostavno kvalitetniji rival.

1777 Penarol - Racing Montevideo 1-1 (2.49)

Penjarol je, što se tiče kvaliteta, definitivno najbolji tim Urugvaja, oni su se prošetali Aperturom, ali su loše počeli turnir "Intermedio" i žele da se iskupe za poraz u prethodnom meču. Rasing ne bi trebalo da bude tim koji će ih ugroziti, osim u slučaju lošeg dana domaćina u šta ne verujemo. Čitavih 10 godina Rasing nije dobio Penjarol. Ne očekujemo da tako bude ni ovoga puta.

1776 Fenix Montevideo - Wanderers 0:1, 0:2, 0:3 (5.15)

Poraz od Rasinga u prethodnom meču je donekle poremetio Feniks iz Montevidea koji je ove sezone ispod proseka, a gosti ovog duela su napravili pravo iznenađenje pobedivši najbolji tim šampionata Penjarol. Uglavnom, Vonderersi igraju promenljivo, ali su u poslednje vreme prilično tvrdi, retki su mečevi na kojima je bilo GG. Verujemo da će tako biti i sada, teško da domaćin može da postigne gol Vonderersima ukoliko oni budu na nivou.

Ne propustite