AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (16. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za ponedeljak.

Povezane vesti

2011 Jedinstvo Ub - Radnički Niš 0:1 bilo kada (1.64)

Očajna igra Jedinstva, novi superligaš ne može da parira praktično nikome u Super ligi Srbije. Ređaju poraz za porazom, promenili su i trenera, ali ništa im ne polazi za rukom i Radnički Niš, koji je daleko bolji od prošle sezone, čeka svoju šansu da zabeleži trijumf na ovom gostovanju. Može li Jedinstvo do drugog boda? Samo ukoliko budu igrali defanzivno, pošto u napadu nemaju mnogo potencijala da naprave nešto veće. Gosti su favoriti, imaju nešto kvalitetniji sastav i očekujemo makar jedan gol sa njihove strane. 

7199 GOŠK Gabela - Željezničar 2 (2.14)
 
Neverovatna je podrška koju imaju gosti ove sezone. Željezničar je imao veliki pad na svim nivoima u prethodnim godinama i slike koje kruže internetom su zanemele ceo Balkan zbog podrške koju ima ovaj klub od strane navijača. Upravo ta podrška im daje krila i sada su drugi na tabeli, imaće podršku i protiv "Plavih lavova" koji nisu tim za vrh tabele, naprotiv. Pobeda gostiju je očekivana, ali daleko od toga da će domaćin biti lak zalogaj. PETAK

6460 Lokomotiva Sofia - CSKA Sofia 2 (1.45)

Niko ne može da veruje šta se dešava sa CSKA. Ekipa koja je pre dve sezone bila kandidat za titulu sa Sašom Ilićem na klupi, sada je u očajnoj poziciji posle šest odigranih mečeva u bugarskom šampionatu jer su osvojili samo 3 boda uz čak pet poraza. Lokomotiva je tim od kojeg se nije očekivalo mnogo ni pre početka sezone, ali CSKA mora da se probudi ukoliko uopšte želi u Evropu naredne sezone. Jasno je da su zbog tih obaveza i poklekli u većini mečeva, ali sada je malo drugačija situacija i treba očekivati pobedu u gradskom derbiju. 

6296 Birmingham - Wrexham 1:1 bilo kada (2.38)

O Reksamu znate već sve, jasno je da je to jedan od klubova iz nižih liga Engleske u koji se najviše ulaže i oni žele Premijer ligu za par sezona, a i ovoga puta je pitanje da li ima snažnijih timova u trećem rangu Engleske od njih. Birmingem bi mogao da bude slične snage, tim je koji će se boriti za jedno od prva dva mesta i odlično im je krenulo, imaju 10 bodova posle četiri kola. Reksam je prvi i ima neverovatnu gol razliku od 11:2, biće ovo pravi derbi trećeg ranga i očekujemo da sve pršti, baš kao u najvećim derbijima Engleske. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak