AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17.12. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.12.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Predlog za danas.

Povezane vesti

1320 Bologna - Roma 1 draw no bet (1.64)

Požurite, kvota će još pasti, Roma je bez Lukakua, Dibale, nekolicine igrača u odbrani. Moraju u Bolonju, "Felsinei" igraju sjajno, a Tijago Mota pokazuje da će biti strašan trener. Radi odličan posao, njegov tim retko gubi, a oni su jedina ekipa koja je ove sezone zaustavila vodeće, Inter i Juventus. Savetovali smo vas da probate sa pobedom Bolonje u Salernu, doneli su bodove, Zirkze, bivši igrač Bajerna je utišao "Areki". Murinjo će se braniti svim silama, njegov tim je nekako preživeo Fiorentinu sa dva igrača manje u finišu, po nama najviše što mogu je do boda. U tom slučaju važi kvota jedan, ovo je prilično sigurna opklada.

1215 Las Palmas - Cadiz 0-1I&0-1II (2.00)

Iste boje, isti stil, dva tima koja su bila projektovana da se bore za opstanak. Samo, Las Palmas ima neverovatnu sezonu, u gornjem su domu i kako sada stvari stoje verovatno će imati tih drugi deo sezone. Nemojte biti zavedeni njihovom pobedom u Vitoriji protiv Alaveša, samo su imali sreće. Sigurno da je domaći teren važan, ali neće puno ni rizikovati, ovo je predodređeno da se završi sa malo golova. Kadiz je rigidan, klasična domaća ekipa, Andalužani će bunkerom probati da stignu do boda.

8405 LDU Quito - Independiente del Valle 0-1 (3.20)

Ako pratite naš kutak posvećen Južnoj Americi moguće je da znate priču. Sudar dva najbolja tima u Ekvadoru, jedini su sposobni da budu konkurentni van granica zemlje. I ne samo to, LDU je osvojio ovogodišnju Sudamerikanu, to je Independienteu pošlo za rukom dva puta u poslednje četiri godine. Ovo je finale plej-ofa, prvi meč je u Gvajakilu završen bez golova, čeka nas rat i u revanšu. LDU ili "Albosi" su najveći klub u državi, bivši osvajač Kopa Libertadores, ekipa establišmenta kojoj se Independiente suprotstavio fabrikom talenata, njihovi igrači iz škole nose oznaku kvaliteta. Prvi meč je trajao 100 minuta, na kraju je naravno došlo do koškanja. Sledi novi čin i gotovo je izvesno malo golova.

1810 Braga - Benfica GG&3+ (1.83)

Oba tima će nastaviti u LE, Benfika je u poslednjem trenutku pobedom u Salcburgu osvojila treće mesto, sada se okreće domaćim takmičenjima. S obzirom da u ponedeljak igraju Sporting i Porto, jasno da "Orlovi" moraju da napadnu u Bragi. Domaćin je najefikasniji tim u ligi, igraju veoma nadahnuto, ali je odbrana prilično porozna. U Minju se sigurno neće braniti, nikada rivalima nije lako u "kamenolomu". Nismo sigurni da ćemo videti neko odmeravanje snaga, a rani gol će verovatno pretvoriti meč u jurnjavu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak