AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17.2.2024)

Autor: Milovan Longinov
subota 17.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1210 Valencia - Sevilla 1-2I&1+II (2.20)

 

Zaigrala je Valensija prilično dobro u poslednjih nekoliko meseci, no sada je ušla u seriju igara po sistemu “toplo-hladno”. Evropski snovi i dalje ne jenjavaju na Mestalji, “Slepi miševi” su na samo tri boda od evro-zone, a jasno je koliko bi nastup u Ligi šampiona ili Ligi Evrope značio pulenima Rubena Barahe. U Valensiju stiže Sevilja koja polako, ali sigurno popravlja formu, pa je u poslednje tri utakmice upisala dva trijumfa i remi. Možda se napredak ne vidi u poziciji na tabeli, ali šest bodova više od opasne zone znači i veliko olakšanje u nastavku sezone. Kada se sastanu ovi timovi, retko kada vidimo goleadu.

 

1319 Napoli - Genoa GGI v GGII (2.62)

 

Napoli kao aktuelni šampion Italije zauzima tek deveto mesto u Seriji i to je ono što može da brine navijače tima iz Napulja. U ovom trenutku, teško je zamisliti “Partenopeije” u Ligi šampiona naredne sezone, a ni plasman u neko drugo evropsko takmičenje nije više tako siguran. Sa druge strane, Đenovu sa klupe odlično predvodi nekadašnji reprezentativac Italije Alberto Đilardino koji je “Grifone” doveo u situaciju da trenutno ne mora da brine o opstanku u eliti. Niz od osam utakmica bez poraza prekinula je Atalanta ubedljivom pobedom u Bergamu, sada Đenovu čeka novo teško gostovanje.

 

1409 Wolfsburg - Dortmund GG&2+II (2.08)

 

Volfsburg u novoj godini ne zna za pobedu, mada treba reći i to da su izgubili samo u Berlinu od Uniona. “Vukovi” se nalaze na sredini tabele, podjednako daleko od zone ispadanja i mesta koja vode u neko od evropskih takmičenja. U grad Folksvagena stiže Dortmund koji se nalazi u strahovitom usponu forme, tim Edina Terzića upisao je samo jedan remi uz četiri trijumfa čime je popravio svoje šanse da se zadrži među četiri najbolje nemačke ekipe na kraju sezone. Iako je prošle godine Borusija slavila u Dortmundu rezultatom 1:0. retko kada duel ove dve ekipe prođe bez golova.

 

1521 Nantes - PSG GG&1+I (1.96)

 

Nakon utakmice sa Real Sosijedadom u okviru Lige šampiona, Pari Sen Žermen nastavlja svoj pohod na novu titulu prvaka Francuske. U okviru 22. kola Lige 1, puleni Luisa Enrikea idu na noge Nantu koji je trijumfom protiv Tuluza prekinuo niz oz četiri utakmice bez pobede. Sveci” su umeli da se sapletu na Božuru, ali je jasno da je višestruki prvak Francuske veliki favorit protiv Nanta. U prvom delu sezone, Pari Sen Žermen je slavio sa 2:1, a kako je sada gost mogao bi da ima slične probleme od strane izabranika Žoselina Guverneka.

Ne propustite