AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (17. 3.2023)

Autor: Milovan Longinov
petak 17.03.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Naši današnji predlozi.

Povezane vesti

2047 Konyaspor - Galatasaray 0-2 (2.12)

 Konja Saleta Stanojevića se probudila, konačno su slavili i to na gostovanju protiv Hataja. Ali, anadolijski "Orlovi" jedino mogu da se brane protiv moćnog Galatasaraja koji ne bi bio nezadovoljan ni bodom. Čeka nas napet meč, oprez i verovatno da neće biti mnogo golova.

1217 Vallladolid - Athletic Bilbao tačan rez. p.p. 0:0 (2.75)

Dva rigindna tima, "Pulsele" ovakvom igrom mogu do opstanka i bod bi im odgovarao. Baski igraju promenjivo, teško daju golove, završiće u sredini tabele, očekivali su više, ali tim jednostavno nema kvalitet. Malo golova je zagarantovano, a bez golova na poluvremenu ne bi bilo nikakvo iznenađenje. Bilbao nije dao gol već tri meča...

1812 Santa Clara - Rio Ave GG (2.08)

Kako sada stvari stoje, na Azorima naredne godine nećemo gledati prvu ligu. Santa Klara je zakucana za dno, njima bod ništa ne znači, gosti sa kopna su bolji tim, rasterećeni su i lako su izborili opstanak nakon jedne godine u nižem rangu. Mogu da se opuste, pa možda vidimo neočekivano efikasan meč za portugalske pojmove.

4082 Radomiak Radom - Legia Warsaw x2&1-3 (2.04)

Legija se oporavila od košmara prošle sezone ali za najveći poljski klub to nije dovoljno da se vrati na tron. Rakov će godine studioznog rada, sjajnog sistema krunisati titulom. "Zelenima" ostaje da odbrane drugu poziciju, povratak u Evropu, u Radomu nikada nije lako, ali ne verujemo da će gosti iz Varšave izgubiti.

Ne propustite