AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7693 Porto – Vitoria Guimaraes 1&0-3 (2.03)

Moraće Porto da sve snage usmeri na Kup jer su ispali iz trke za titulu. Vitorija Gimaraeš se može pohvaliti veoma dobrom formom u poslednje vreme i neće biti lak rival Portu uprkos zaostatku od jednog gola koji imaju iz prvog meča. Gost je u tom susretu zaista dominirao, no nije bilo lako probiti četvrtu najbolju odbranu u Portugaliji. Stoga je i verovatnoća da ćemo opet gledati nešto tvrđi meč velika. S tim da bi se trebalo opkladiti na „zmajeve“ kojima je Kup prilika za utehu u ovoj sezoni. U dve od tri utakmice u aktuelnoj kampanji, Porto je trijumfovao. Bilo je 1:2 u prvenstvu i pomenutih 0:1 u Kupu. S druge strane, Vitorija je slavila na „Dragau“ 1:2 7. aprila praktično ugasivši nadu Konseisaovom timu da mogu do titule. Vreme je za osvetu.

 

8149 Orenburg – Dinamo Moscow GG3+ (2.01)

Dinamo je u katastrofalnoj formi. U poslednja tri meča u domaćem šampionatu doživeli su isto toliko poraza i ispali iz koloseka koji je vodio ka tituli. Zenit je odmakao dobrano, te je pitanje u kakvom je psihološkom stanju ekipa Marsela Licke. Njihov je problem taj što ne realizuju prilike u kojima se nađu, imaju faze u utakmicama kada su potpuno letargični što rivali uglavnom koriste. S druge strane, Orenburg je u sasvim dobroj situaciji. Beže iz zone ispadanja veoma lepom formom. Nisu poraženi na pet utakmica koliko je prošlo od zimske pauze i izbavili su se iz zone ispadanja. Mogli bi da iznenade Dinamo, ali najbolje bi bilo da na ovu utakmicu odigrate golove, bez da prognozirate pobednika.

9049 Dinamo – Varaždin 2.5 manje (2.49)

Ne da se Rijeka, ali ne da se ni Dinamo. Hajduk je sam sebi podmetnuo nogu u trci za trofej prvaka Hrvatske i sada je to bitka udvoje. Ekipa Željka Sopića igra u fenomenalnoj formi, pa isto mora da nastavi i najveći hrvatski klub protiv Varadžina koji je baš promenljiv. No, i ta promeljivost ih čini neprijatnim protivnikom, pa Dinamo na „Maksimiru“ može imati nešto manje poteškoće. Dinamo ume da napuni mrežu protivnika ove sezone, ali ne čine to u kontinuitetu i ne svakome. Sa Varaždinom u poslednje vreme igraju tvrde mečeve, pa tako nešto prognoziramo i ovog puta.

8150 Ural Yekaterinburg – Rostov 2 (3.25)

Ural je jedan od rivala koji nikako ne leži Rostovu kroz istoriju. Štaviše, na poslednjih 10 međusobnih utakmica kroz Premijer ligu Rusije i Kup, Rostov se radovao svega dva puta. Iako tim iz Jekaterinburga ne stoji dobro ove sezone i bori se za opstanak, dok Rostov igra odlično od povratka fudbala u Rusiju posle zimske pauze, domaćin je favorit. Iz tog razloga, možda bi trebalo da se proba sa iznenađenjem, te da Rostov na krilima veoma dobrog napadača Igora Golenkova dođe do plasmana u nastavak takmičenja. Kvota je zaista primamljiva, pa za one hrabrije...

Ne propustite