AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 17.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

1087 SalPa - SJK Akatemia 1 (2.51)

Malo, malo, pa na meniju ponovo imamo SJK Akatemiju, prvi mladi tim SJK-a, verovatno i najvećeg finskog kluba u ovom momentu. Akademija nastupa u drugoj ligi, igra prilično otvoren i efikasan fudbal, pa je zato i zanimljiv mnogim igračima, naročito tokom letnjeg perioda. Prošli meč su trijumfovali i to ubedljivo sa 3:0, ali kako to biva sa mladim igračima, moguće su velike osciliacije u igri, naročito kada se igra u gostima. Ipak, ono što nam upada u oči jeste tradicija duela sa SalPom, a to su četiri uzastopna trijumfa SJK-a i to u mečevima koji su bili efikasni. Da li je vreme za prekid tradicije? Teško je reći, ali probaćemo.

9975 Sichuan Jiuniu - Shangai Shenhua 2&2+ (2.03)

Region Sičuan u Kini poznat je u svetu po gastronomskim dostignućima, ali ima se i u fudbalu čime pohvaliti. Klub pod zvaničnim nazivom Šenžen Peng siti ima svoj pandan u kineskom jeziku koji je nešto drugačiju, Sičuan Jiuniu, ali da otklonimo dilemu, u pitanju je isti klub. U Šenžen stiže jedan od kineskih velikana, ekipa Šangaja Šenhuana kojeg s klupe predvodi proslavljeni ruski stručnjak Leonid Slutski. Šangaj je izraziti favort u osmini finala FA kupa Kine, ekipa je naređala pet trijumfa i to na veoma dominantan način, pa će isto želeti da ostvari i ovoga puta. Smeši nam se “dvojka”.

1169 Atlanta United - New York City X2&GG (2.49)

Mala srpska “kolonija” iz Njujorka ide na noge Atlanti junajted, jednoj od najlošijih ekipa u Istočnoj konferenciji. Nekadašnji šampion MLS lige nalazi se na 11. poziciji sa 24 osvojena boda, a trenutno je u katastrofalnoj formi jer je vezao četiri poraza, od kojeg je jedan u Kupu SAD protiv autsajdera Indi Elevena. Moraće Atlanta pod hitno da popravi formu ako želi da se plasira u plej-of koji ipak nije tako daleko. Što se Njujork sitija tiče, imaju pristojne rezultata, Strahinja Tanasijević imao je nešto veću minutažu, što se baš i ne može reći za Jovana Mijatovića. Očekujemo po najmanje gol na obe strane.

9493 Alianza Valledupar - Atletico Nacional X2&1+I (1.94)

U prvom kolu kolumbijske Klausure, Alijanca će u Valjeduparu dočekati Atletiko Nasional. Domaćin je Aperturu okončao kao drugi najlošiiji tim u zemlji, a slično mu predviđaju i u Klasuru, ali priliku da opovrgne ovakve najave imaće protiv ekipe sa sredine tabele. Ipak, tradicija i nije naročito blagonaklona klubu iz Valjedupara koji je u prethodnih 11 godina slavio samo jednom protiv Nasionala. “Zeleno-beli” su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, to bi trebalo da prikažu i na terenu, pa je sva prilika da će Atletiko gostovanje na otvaranju Klausure okončati bez poraza.

Ne propustite