AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17. 8. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 17.08.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Evo parova za današnji tiket...

Povezane vesti

5418 BATE Borisov - Sheriff GG&3+ (2.10)

Revijalna utakmica, Šerif je slično Kipranima isprašio "Žute". Bate je u Tiraspolju primio pet golova, pa jasno nema nikakve šanse. Čak 11 puta su savladani u dvomeču protiv Aris Limasola, odbrana je bušna kao sir. Neće biti kalkulisanja, sve je poznato, Šerif će u plej of, na neutralnom terenu u Mađarskoj, golovi su najbolja opcija.

5502 Hesperange - Struga Lim 1-1 (2.70)

Lukseburžani su izgubili u Makedoniji. Struga je šampion, igraju na neutralnom terenu u Skoplju, ali nose dva gola prednosti. Ipak, verujemo da Esperanž može da parira, izbacili su TNS, ako daju gol u prvih pola sata ovaj meč bi mogao da dobije neočekivani tok. Jedna od varijanti je da probate sa golovima, ali nekako nas ne napušta osećaj da ćemo videti sasvim drugačiju utakmicu od one u Makedoniji.

5501 Brann - Arouca GG (1.72)

U Bergenu Bran je mnogo jači nego u gostima. Norveški osvajač kupa se prošetao prošle sezone kroz drugu ligu, ove sezone su u eliti konkurentni. Predviđali smo da će izgubiti u Portugalu, to se desilo, Aruka nije naivna. "Žuti" su bili peti prošle godine, ekipa iz okoline Portoa nema toliko Brazilaca kao nekih ranijih sezona, ali odmah nakon meča i trijumfa su istakli da se neće braniti na obali Atlantika. Meč bi mogao da se pretvori u jurnjavu jer Bran sigurno neće puno taktizirati...

5544 Londrina - Atletico GO xpp (1.95)

Londrina je usred mnogo teže sezone u brazilskoj drugoj ligi nego prošle. Grčevito će se boriti za opstanak. Ovaj tim dolazi iz Parane, "Ajkule" su bile komotne u sredini tabele prošle godine. Sada se dave, neće biti lako protiv "Zmajeva" iz Gojanije koji ni sami ne blistaju. Iako su osvojili državnu titulu prošle zime, to baš nije puno utešilo navijače posle ispadanja iz elite. U sredini su tabele, pre sedam dana su doveli novog trenera Žaira Venturu, dobili Čapekoense. Neće biti lako na gostovanju na jugu, a stvari bi mogle da se rešavaju u nastavku.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak