AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 17.09.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za današnji dan.

Povezane vesti

1500 Strasbourg - Montpellier GG&3+ (2.05)

Ovi timovi nisu tipični za Francusku. Strazbur nije baš efikasan ove sezone ali na "Mejnou" uvek napadne. Monpelje je već odigrao par efikasnih mečeva, gosti imaju par baš opasnih napadača poput Jordanca Al-Tamarija, tu je i Tunižanin Kazri, nije slučajno što su rasturili Lion u drugom kolu, a promašili su nekoliko "mrtvih šansi" u Lilu gde nisu zaslužili da izgube. U ovoj utakmici bi mogli da bude golova, Strazbur je dobio oba meča kod kuće, Patrik Vieira ima sasvim solidan tim na raspolaganju pa probajte sa golovima u Alzasu.

1327 Monza - Lecce 1 (2.22)

Možda nije najbolja ideja oponirati Salentinima, ali naša očekivanja su da padnu nakon pauze. Moglo bi da se to desi već u predgrađu Milana. Leće je neporažen, uzeli su bod na jedinom gostovanju, stigli prednost Fiorentine od dva gola, nova uzdanica je Crnogorac Krstović. Bivši fudbaler Zvezde je eksplodirao, biće opasnost i za Lombardijce koji su promenili tim. Ipak, Monca je dobila Empoli kod kuće, po nama Leće je imao dosta sreće u uvodnim kolima i ona bi mogla da im okrene leđa za vikend.

5610 Rosenborg - Bodo 4+ (2.22)

Derbi koji to i nije, s obzirom da su domaći "Trolovi" daleko od nekadašnjih visina. Bodo je kvalitetnija ekipa, ali su u poslednje vreme u lošoj formi pa se prednost na vrhu istopila. Čudi remi od 4:4 na gostovanju Ham-Kamu, dobili su samo jednom u četiri meča, pa ih je sada stigao Viking. Jurišaće na pobedu u Trondhajmu. Rozenborg je u sredini tabele, sezona je već izgubljena. Tradicija ide u prilog opkladi na golove. U ovoj deceniji od sedam mečeva ovih timova, šest puta smo videli najmanje četiri gola, a bilo je i efikasnijih mečeva.

2157 Rapid Vienna - Wolfsberger GG&3+ (1.85)

"Vukovi" stižu u Beč sa istom namerom kao i uvek, da igraju na gol više. Pisali smo da se ne boje da napadnu čak i moćni Salcburg, pa neće odustati od takvog pristupa ni u prestonici. Rapid je kao i večiti rival Austrija, u senci timova iz manjih gradova, ne samo Red Bulovog čeda Salcburga, već su slabiji godinama i od Šturma, pa i LASK Linca. "Zeleni" ni ove sezone nisu ništa bolji, peto mesto kao sudbina, ili eventualno četvrto, navijačima je svejedno. Golovi su standard kada igraju ovi timovi, devet puta u nizu smo videli GG&3+...

 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak