AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (18.3.2023)

Autor: Milovan Longinov
subota 18.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za danas.

Povezane vesti

1504 Lens - Angers x-1 (3.95)

 

Anže je več ispao, igraju za čast, neće se predati bez otpora, niko u ligama "petice" ne ispada gubeći sve mečeve do kraja. "Krv i zlato" iz Lensa blistaju ove sezone, pobediće, ali možda ne bi bilo loše probati prelaz iz "iksa" jer je ekipa sa zapada Francuske izgubila solidan broj mečeva ove sezone u nastavku.

 

4016 Osijek - Šibenik  1 (1.72)

 

Slavonci su se nadali borbi za titulu, ali realno, klub koji je u rukama mađarskog kapitala je daleko iza Dinama, a gledaju u leđa nestabilnom Hajduku. Mogu da budu  treći, izbore evropske kvalifikacije, u "Gradskom Vrtu" gostuje Šibenik koji se spasao, Gorica je preslaba i završiće na poslednjem mestu. Motiv Osiječana je veći.

 

3241 Dundee United - St Mirren x2&0-2 (2.30)

 

Dandi Junajted se bori da izbegne ispadanje, Sent Miren je siguran, ali puštanja u Škotskoj nema, nezamislivo je. "Badiji" su bolji tim, imaju odličnu odbranu, mogu u plej-of i mada su mnogo slabiji na strani, mogu do boda.

 

1247 Tenerife - Las Palmas 0-2 (1.40)

 

Derbi Kanara, animozitet je veliki, Tenerife igra samo za čast, ali poginuće na "Heliodoru" da spreči komšije da se vrate u Primeru. "Kanarinci" su drugi na tabeli, čeka ih trka sa još nekoliko klubova, ovo je meč koji je predoređen da se završi sa malo golova. Naime, Las Palmas ima najbolju odbranu u ligi, obično kada daju gol pobede. 

Ne propustite