AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 18.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

7940 Al Taawoun – Al Khaleej 1&2+ (2.08)

Al Tavun je definitivno ekipa o kojoj se nezasluženo malo piše kada je reč o saudijskim timovima. Valjda zato što igraju vrlo dobro iako u timu nemaju onakve superstarove kao što je to reč sa Al Hilalom, Nasrom, Ahlijem i Al Itihadom. Upravo Al Tavun leži na petom mestu iza ovih gorepomenutih timova, predvodi ih trener Perikles Kamuska i ekipa su kod koje ne leži previše atraktivnosti. Posle remija bez golova, na noge im dolazi Al Halidž koja je prosečna ekipa za uslove tamošnjeg fudbala. Ne bi Al Tavun trebalo da ima većih poteškoća, a kec u kombinaciji sa golovima dolazi u obzir.

9435 Sonderjyske – Vendsyssel 1-1 (2.68)

Ide Senderjiske ka elitnom rangu i to je sada svima jasno. Ako nije bilo posle regularnog dela sezone, sada su otvorili oči svima. Bila je to sjajna borba tokom prvog dela šampionata upravo između ova dva tima i Alborga, ali onda kada smo ušli u plej-of, situacija se iskristalisala i Senderjiske grabi ka cilju zajedno sa Alborgom. Ubedljivo najbolji napad druge danske lige protiv ekipe koja je je nesnađena u plej-ofu sa samo četiri boda od mogućih devet. To ih je spustilo na četvrtu poziciju i više nemaju šansi da se nadaju bilo čemu. Najbolji strelac lige Peter Kristijansen posti u plej-ofu, ali sada je pravo vreme da se vrati na kolosek

9321 Zorya – Shakhtar Donetsk 2-2&3+ (2.73)

Svašta može da se događa na tlu Ukrajine, ali jedno je nepromenljivo – dominacija Šahjtora. Uspeo je Dinamo iz Kijeva da prekine to za trenutak, no sada se ponovo vraćaju na staze slave. Pušićev tim je najbolji u tamošnjoj ligi, primili su tek 18 golova, ali Dinamo nije daleko, pa ne sme biti opuštanja. Tu je i Krivbas za kojeg je pitanje kada će da posustane, mada imaju dve utakmice više od dva velikana na vrhu. Šahtjor se trudi da stvari uglavnom revašava u prvih 45 minuta i često vode u prvom poluvremenu utakmica. Protiv nejake Zorje ne bi trebalo da imaju problema.

9016 Independiente del Valle – Mushuc Runa 1-1 (1.93)

Znate li kada je poslednji put Independijente del Vale doživeo poraz? Bilo je to još prošle godine u plej-ofu ekvadorskog šampionata i to od LDU Kita 2:1 nakon penala. Od tada ih je nemoguće pobediti što ih postavlja na drugo mesto šampionata iza lidera Aucasa. Četiri pobede i četiri remija uz gol-razliku 14:5, dok im u goste stiže Mušuk Runa, tim koji ne može da se sastavi na poslednje četiri utakmice. Pritom, Mušuk ih je savladao u poslednjem meču koji su odigrali, pa je teško verovati da će sada domaći povlačiti ručnu. Na poslednjih 12 utakmica na svom terenu, Independijente nije izgubio i uglavnom su sigurni.

Ne propustite