AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (18. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.05.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za današnji dan...

Povezane vesti

5264 Aalborg - FC Copenhagen 0-2 (1.93)

Finale danskog kupa. Iako je Alborg nominalno domaćin, utakmica za pehar igra se na "Parkenu", pa će "Lavovi" imati većinsku podršku. Oni jesu favoriti, ohrabreni vikend pobedom protiv najvećeg rivala Brondbija u derbiju grada. FCK vodi mrtvu trku za Nordsjelando, do kraja su dva kola imaju bod više. Alborg se bori za opstanak, ali ovo je jedinstvena šansa za klub sa severa Danske, da posle deceniju (tada su stigli do duple krune) osvoji trofej. Pre tri godine su kao favoriti izgubili od Sonderjiskea, sada su oni ti koji bi mogli da naprave iznenađenje. Biće tesno i neizvesnije nego što kvote pokazuju.

6954 Sheffield Wed - Peterborough GG (1.76)

Iznenađujući epilog prvog meča, "Poš" su na korak od Vemblija, dobili su sa 4:0 favorizovane "Sove" za vikend i teško je očekivati da tim iz Šefilda uzvrati na "Hilsbro". Moraće da napadnu od prvog trenutka, da se nadaju čudu, mogli bismo da vidimo golove u obe mreže jer će rizik domaćina svakako otvoriti šansu za ekipu koju trenira Ser Aleksov sin, Daren Ferguson.

2045 Fenerbahce - Trabzon GG&3+ (1.99)

Pretpostavljamo da će Galata u utorak dobiti Istanbul u malom gradskom derbiju. Derbi vanrednog kola u Turskoj ne bi morao da ima neki značaj, Fener brani drugo mesto, šampion Trabzon je odavno predao krunu, ovaj tim je slabiji mnogo od prošlogodišnjeg. Moglo bi da bude golova, gosti sa Crnog Mora se neće braniti, za Fener je važnija završnica kupa.

6675 Hvidovre IF - Sonderjyske GGII (2.95)

Gosti neće uspeti da se vrate u ligu, ovo je poslednja šansa da ostanu u trci, Hvidovreu je dovoljan bod da se plasira u viši rang. Domaćin je malo poznat klub iz južnih predgrađa Kopenhagena, tu je pre odlaska u Brondbi branio veliki Peter Šmajhel. Dugo nisu bili u ligi, naredne godine slaviće vek postojanja, pa su pred velikih uspehom. Očekujemo golove u nastavku, kada će gosti krenuti na sve ili ništa.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak