AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
subota 18.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1409 Union Berlin - Freiburg X2&2+ (2.23)

 

Unionu iz Berlina gori pod nogama u poslednjem kolu Bundesligu. Klub iz nemačke prestonice pokušao je da šok-terapijom i smenom Nenada Bjelice razdrma ekipu, međutim Keln je preokrenuo rezultat posle dva gola zaostatka u prethodnoj rundi. “Crveni” trenutno zauzimaju poziciju koja vodi u baraž za opstanak u Bundesligi, ali ukoliko izgube postoji mogućnost i da ispadnu iz elite. Sa druge strane, svoju računicu ima i Frajburg koji želi da napravi kontinuitet igara u Evropi. “Brazilci iz Brizgaua” moraju da pobede i da se nadaju povoljnom rezultatu Bajerna iz Minhena u Zinshajmu protiv Hofenhajma.

 

1819 Estrela - Gil Vicente X2 (2.17)

 

Borba za šampionski naslov u Portugaliji okončana je trijumfom lisabonskog Sportinga, dok je bitka za opstanak u Primeiri prilično otvorena. Estrela ima samo bod više od Portimonensea koji se nalazi u baraž-zoni i neugodan zadatak da ostvari pozitivan rezultat protiv Žil Visentea koji ima pristojnu sezonu iza sebe. “Zvezda” ima katastrofalnu formu jer ne zna za trijumf od 8. marta, a naročito je zaboleo ubedljiv poraz u poslednjem odigranom kolu protiv Vizele koja je slavila sa 4:0. Žil Visente je posle brodoloma od Sportinga u dobrom rezultatskom naletu, to je potvrdio i trijumf bez primljenog gola protiv Farensea. Utakmice Estrele i Visentea su tradicionalno tvrde…

4783 Zilina - Dun. Streda Prvo poluvreme X (2.23)

 

Derbi poslednje runde u slovačkom šampionatu biće odigran u Trenčinu gde će Žilina biti formalni domaćin Dunajske Strede. Biće to okršaj dve najbolje ekipe u zemlji ako izuzmemo Slovan iz Bratislave, suverenog vladara tamošnjeg fudbala. Ulog je ogroman, a to je plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope naredne sezone u kojima ima mesta za dva tima iz Slovačke. Žilina i Dunajska Streda imaju identičan broj bodova, po 55, a iza njih vreba Trnava koja s bodom manje ima mnogo lakši zadatak na domaćem terenu gde dočekuje Podbrezovu, tim koji nema preveliki takmičarski motiv.


1224 Alaves - Getafe X2&0-2 (2.35)

 

Alaves i Hetafe u poslednjem kolu igraju za svoju dušu. Klub iz Vitorije ostvario je svoj primarni cilj, a to je opstanak u ligi, dok su i gosti ušli u aktuelnu sezonu sa sličnim ambicijama. Nadali su se u predgrađu Madrida da bi spletom okolnosti mogli i do nekog od evropskih takmičenja, ali to nije bio realan scenario. U poslednjih sedam utakmica ova dva rivala, samo jednom nije bilo nerešeno, što dovoljno govori o tome koliko su ove ekipe ujednačene. Alavesov niz dobrih rezultata surovo je prekinuo Real u Madridu, dok je Hetafe vezao tri poraza koja ne znače puno pulenima Hozea Bordalasa. 

Ne propustite