AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.06.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je tiket za danas.

Povezane vesti

2759 Akranes - KR Reykjavik 1.p 0-1 (1.71)

Ozbiljan je tim Akranes, daju dosta golova, dva po utakmici je odličan rezultat za islandski fudbal. Protiv Rejkjavika ulaze kao favoriti, gosti igraju po sistemu toplo-hladno i dva kola ne znaju za pobedu. Akranes je posle pobede na strani rešen da veže dve utakmice i ostvari šest bodova, cilj je da budu u top 6 i ovo im je direktan konkurent. Biće malo tvrđe nego što očekujemo, utakmica je veoma bitna i jednima i drugima jer imaju iste ciljeve.

3578 Paide - Parnu JK Vaprus Tim1 2+ (1.36)

Konačno su podigli samopouzdanje fudbaleri Paidea, savladali su Talinu u prethodnom kolu sa 2:5 i posle ona tri poraza od tri prvoplasirane ekipe stvari dolaze na svoje mesto. Imaju blokadu kada igraju protiv jačih, to je jasno, posebno u napadu gde ne mogu da priđu golu, ali protiv slabijih od sebe igraju veoma ofanzivno i to im se isplaćuje. Parnu je savladao, recimo, Floru u gostima, ali imaju tri poraza kada odlaze van svoje kuće i čini se da je ove favorit prilično jasan.

3577 Kalju - Tallinna Kalev 1-1 (2.09)

Nervi su igrali u prethodnom meču Kaljua, oni su igrali derbi protiv Flore, izgubili su drugo mesto pre par nedelja i žele da ga vrate do kraja sezone. Imaju kvalitet, ali su u slabijoj seriji i svi očekuju da se ona prekine u narednom duelu protiv Kaleva. Gost je vezao tri poraza, četiri su meča bez pobede, čini se da se ovde favorit sam nazire. Kalju je tim koji ima odličan napad, vreme je da to i dokažu u ovom duelu.

9683 Turkey - Georgia Calhanoglu strelac na meču (3.83)

Koliko je samo dobar Hakan Čalhanoglu govore brojke, konačno je sazreo u potpunosti i čini se da je vreme da napravi nešto i sa reprezentacijom Turske, želi makar drugi krug takmičenja i po kvalitetu, definitivno da taj tim ima razloga da se nada. Čalhanoglu je postigao 15 golova ove sezone, znate da su njegovi prekidi blistavi, a ako dodamo i da je ova lopta čudnija i nezgodnija za golmane, čini se da je realnost da će oprobati svoj šut makar 2-3 puta protiv Gruzije. Čini nam se da je kvota da će on postići gol prilično visoka i probaćemo to da iskoristimo.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak