AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (18. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.09.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za današnji dan!

Povezane vesti

1008 Nottingham Forest - Burnley GG&3+ (2.10)

Dva "razbarušena" tima, medeni mesec za Kompanija u PL je završen, Barnli se prošetao kroz Čempionšip, ali odbrana deluje užasno u novoj sezoni. Klub iz Lankastera je izgubio sve mečeve u prvenstvu, jedini trijumf je bio baš protiv "Šumara" na "Siti Graundu" u kupu. Tada je bilo 1:0 za goste, sada očekujemo efikasniju utakmicu, tim domaćih igra odlično u prvenstvu, doneli su bodove sa gostovanja Čelsiju, tukli Šefild Junajted, ako ovako nastave opstanak će biti lak posao. Sve u svemu, Barnli je u nevolji, ali belgijski menadžer neće odustati od otvorene igre, potpuno je promenio narav tima nakon decenije defanzivnog fudbala Šona Dajša.

1207 Granada - Girona GG (1.77)

Granada je prošle godine uspela da se vrati u Primeru zahvaljujući fantastičnim partijama kod kuće. Tokom pauze "Los Karmenes" je bio domaćin i Crvenoj Furiji, pa je i prošla nedelja bila u znaku fudbala. Prvenstvo se nastavlja, u Andaluziju stižu Katalonci koji kao i svi timovi povezani sa Siti grupom igraju fudbal po receptu Gvardiole. Đirona je fantastična, 10 bodova, neporaženi su, mogu do gola, na kraju krajeva Granada ima najgoru odbranu u ligi na startu Primere. Čeka nas, po svemu sudeći efikasna utakmica.

1353 Sampdoria - Cittadella 1x&GG (2.45)

Nastavljamo da jurimo golove na Dorijane, kao na Karamgumruk prošle sezone. Razlog je Andrea Pirlo koji se ne odriče ofanzivne igre. Slavni klub iz Ligurije je ispao, ovo je novi početak, sa Radrizanijem kao gazdom, prodao je Lids i vratio se u domovinu. Samp je primio gol u četiri meča na startu, dao u tri utakmice, nokautirala ih je Piza na "Marasiju". Ćitadela je čudna ekipa, tim iz Veneta je tvrd, ali imaće priliku za kontru na ovom gostovanju. Za "Žute" važi da kada daju gol, retko gube, pa iako je domaćin favorit, bojimo se da ne završi 1:1, pa ćemo probati sa duplom šansom uz golove u obe mreže.

5911 CFR Cluj - Petrolul (2.80)

Kvota je neočekivano visoka, Kluž je posle nekoliko uzastopnih titula predao krunu Farulu prošle sezone. Ali tim na čiju se klupu vratio Italijan Andrea Mandorlini je sada odmah uz ekipu Steaue koja je povela trku. Tim iz Transilvanije je dobio tri meča u nizu, na noge im stiže Petrolul iz Ploještija koji je u top pet i igra veoma efikasne utakmice. Oni su poznati kao tim koji gaji ofanzivan fudbal, imaju dosta Brazilaca, ali i brzih Afrikanaca, prošle sezone su po povratku u elitu bili osmi, ova godina bi mogla da bude još bolja. Vredi probati golove u obe mreže na strašnu kvotu. Na kraju krajeva Kluž je primio gol protiv Botosanija i Univerzitatee Krajova timova koji su slabiji ili sličnog kvaliteta kao ofanzivni Petrolul. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak