AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19.2.2024)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1292 Vejle - Aarhus 0-1I&1-2II (2.18)

 

Utakmicama 18. kola nastavlja se prolećni deo sezone u Superligi Danske, a u jednom od duela sastaće se i Vejle i Arhus. “Crveni” će se boriti za opstanak i to je bilo jasno maltene od samog početka sezone, mada jedan od najstarijih evropskih klubova (osnovan 1891. godine) ne prima mnogo golova. Najveći problem je davanje istih, Vejle je postigao tek 16 golova u prvih 17 utakmica i jasno je u čemu je problem. Sa druge strane, Arhus je jedna od “najdosadnijih” ekipa u Danskoj i to im donosi odlične rezultate jer su u ovom trenutku na četvrtoj poziciji Superlige.

 

8262 Gornik Zabrze - Korona 1 (2.18)

 

Gornik Zabrze odradio je pripreme veoma dobro i zasluženo stigao do trijumfa na premijeri prolećne polusezone u poljskoj Ekstraklasi. “Rudari” su ubedljivo slavili protiv Krakovije čime su povećali svoje šanse da se približe samom vrhu tabele. Ipak, daleko je to u ovom trenutku, pa je realnije da Gornik ostane na sredini i posle utakmice sa Koronom. Klub iz Kijelcea je trijumfom nad Lođem izašao iz zone ispadanja i sa nešto većim optimizmom dočekuje naredne mečeve. Gornik je favorit, a slavio je i u Kijelceu.

 

1023 Everton - Crystal Palace 1X&GG (2.40)

 

Everton je ispao žrtva propisa Premijer lige i Finansijskog fer-pleja zbog čijeg je kršenja kažnjen oduzimanjem čak 10 bodova. Da nije bilo toga, puleni Šona Dajša bi se trenutno šepurili na sredini tabele uz mnogo manje briga kada je opstanak u pitanju. Međutim, realnost kaže da se “Karamele” nalaze u zoni ispadanja, te da je potrebno još mnogo napora ne bi li izašli iz iste. U Liverpul im stiže Kristal Palas koji je u padu forme, ekipe će se za nešto duže od tri meseca sastati čak četiri puta, pa je jasno da nema nepoznanica između njih. Palas nijednom nije slavio, teško da će i ovoga puta.

 

1219 Athletic Bilbao - Girona 1X&3+ (2.22)

 

Nade u novo veliko špansko čudo praktično su utihnule posle poraza Đirone od Reala u Madridu. Razlika u kvalitetu je ipak bila nepremostiv faktor, pa su se Katalonci sada dodatno udaljili od prvog mesta Primere na pet bodova. Naravno, to neće obeshrabriti Mičelove pulene koji i dalje igraju sezonu za pamćenje, ali u ovom kolu ih očekuje veliki i težak izazov u vidu Atletika u Bilbau. Baski nisu upisali trijumf u Almeriji i pored činjenice da su gotovo čitavo drugo poluvreme imali igrača više, što je iskoristio Atletiko kako bi zauzeo četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Golovi su zanimljiva opcija…

Ne propustite