AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19. 4. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.04.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda naš tiket za današnji dan.

Povezane vesti

1429 Eintracht – Augsburg GG3+ (1.93)

Direktna borba za mesto u Evropi i to bi moglo da znači da ćemo gledati golvoe na „Dojče bank parku“ u Frankfurtu. Domaćin igra u zaista lošoj formi i bez pobede su na poslednja četiri duela u ligi, a da su pritom primili sedam golova za taj period. S druge strane imamo Augburg koji je u ključnom delu šampionata podigao nivo svoje igre i nadaju se da će ih to poslati u evropsko takimčenje. Imaju dosta igrača koji su pod znakom pitanja i koji neće nastupati. Kad su ova dva tima u pitanju, u poslednje vreme gledamo dosta golova na obe strane u međusobnim duelima, a sada kada je ulog veliki, nema razloga da ne vidimo isto.

1449 Elversberg – Schalke 04 X2&0-3 (2.67)

Biće neophono napisati knjigu u skorije vreme „Kako je propao Šalke“. Odlazak Gazproma iz kluba pogubno je uticao na finansijsku konstrukciju Šalkea i nisu daleko od zone ispadanja u treći rang nemačkog fudbala. Tek su 12. na tabeli sa četiri boda više od ugrožene Hanse Roštok, dok gostuju Elversbergu, timu koji je na 10. mestu i četiri je koraka ispred njih. Jedina svetla tačka ove ekipe jeste iskusni Turčin Kenan Karaman koji je dao 10 golova u sezoni i ima sedam asistencija. Želeće tri boda, želeće da se osvete Elversbergu za poraz u prvom delu sezone na „Veltins areni“, ali ako želite da budete oprezniji, dvoznak uz ograničenje golova je idealan tip za vas.

1507 Nice – Lorient X (4.10)

Nica je odavno izgubila status senzacije u Francuskoj nakon izuzetne prve polovine sezone pod vođstvom talentovanog Frančeska Fariolija. Već je i pticama na grani poznato da je reč o vrlo čvrstoj ekipi koja se trudi da igra disciplinovano i često im to uspeva za nogom. Ali, realizacija im nije jača strana, posebno ukoliko jure zaostatak i sve to ih je koštalo pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Još uvek su u toj borbi, ali pitanje je da li će moći da se nose sa Lilom, dok Lans i Lion dišu za vratom. S druge strane, Lorijen se bori za opstanak i bodovi su im prekopotrebni. Ne smeju da dopuste da Avr pobegne još dalje, ali teško je da se mogu nadati pobedi na Rivijeri.

8511 Dordrecht – OSS 1&3-4 (3.16)

Teoretske šanse da se Dordreht domogne direktnog plasmana u Erediviziju postoje, ali su minimalne i biće im neophodno da pobeđuju sve do kraja i da se nadaju da će se Roda okliznuti više puta. Odgovara im što ovog petka Roda igra sa De Grafštapom, ali to neće promeniti namere tima koji je zabeležio, uz lidera Viljem Drugi, najmanje poraza u ligi. No, njih su „ugrobarili“ remiji kojih imaju najviše u ligi – čak 12. U svakom slučaju, morali bi da trijumfuju pred svojim navijačima uz količinu golova koja bi bila između tri i četiri.


Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak