AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Kakav je plan za danas?

Povezane vesti

 8957 Central Cordoba - Boca Juniors 1x&0-3 (2.08)

Nastavljamo da se kladimo protiv Boke. Kako smo vam sugerisali, poraženi su od Defense za vikend, treći izgubljeni meč u nizu. Tim je van forme, a i misli samo na jedno, na Kopa Liberadores. Dugo čekaju južnoameričku titulu, stigli su do polufinala, krajem septembra slede mečevi sa Palmeirasom što je finale pre finala, po mnogima. Sada će u vanrednom kolu "Đenovljani" na gostovanje "Železničarima" na sever Argentine. Sentral Kordoba uvek predstavlja problem za velike timove kod kuće, sezonu u Liga Kupu su startovali bolje od očekivanja, tačnije posle par poraza su dobili dve utakmice. Imajući u vidu formu favorita, nije loše probati duplu šansu, a ne verujemo ni da će biti mnogo golova. Boka nije dala gol u 180 minuta na strani u ovom takmičenju.

1617 Wigan - Leicester U21 GG&3+ (1.85)

Pisali smo o EFL trofeju, takmičenju u kome igraju timovi treće i četvrte lige i jedan broj mladi ekipa PL timova. Vigan je prošle sezone ispao iz Čempionšipa, "Latiksi" imaju i finansijskih problema, a sezonu u trećem rangu su počeli sa minusom od osam bodova. Ali, već su posle dobro starta izvan zone ispadanja, ne odustaju od potere sa baražom, mada je rano o tome govoriti. U ovom takmičenju neće mnogo zapinjati, dolazi im mladi tim Lestera, kao i sve rezervne ekipe oni baš ne vode računa o odbrani i taktici, jednostavno će igrati opušteno. Ako pratite PL ligu rezervnih timova, tu su rezultati visoki, igra se bez obaveze, pa će i u okolini Mančestera, Lesterovi rezervisti probati da napadnu. To garantuje golove...

1037 QPR - Swansea 0-1I&0-1II (2.45)

Ne odustajemo od klađenja protiv Rendžersa. Ekipa iz Zapadnog Londona nas je "ispoštovala" novi porazom kod kuće, bodove sa "Loftus Rouda" je odneo Sanderlend. Doduše, za promenu su "Policajci" dali gol, ali svejedno, porazi se nižu. Ne možemo da podržimo doduše Svonsi, "Labudovi" su očajni, posebno boli poraz od najvećeg rivala Kardifa u derbiju Južnog Velsa. Strah od poraza će biti veliki, oba tima teško daju golove, kreativnost ne postoji, bilo je mečeva da KPR nije šutnuo loptu u okvir gola ove sezone. Kada se sve sabere, najbolje je probati sa dosadom u utorak uveče. Od početka ove decenije timovi su igrali šest puta, na tim mečevima nikada nije bilo 3+, a videli smo samo sedam golova, oko jednog po meču.

9059 America MG - Bragantino GG&3+ (2.25)

Amerika je uspela da podigne glavu, ponovo se ispostavilo da im igranje na dva fronta ne prija, kada su ispali iz Sudamerikane, "Zečevi" su počeli da beleže bolje rezultate, pa se sada javila nada u opstanak. Tim iz Mineira je osvojio sedam bodova u poslednja tri meča, i dalje su među najugroženijim timovima, ali ima još 45 bodova u igri. Ali, moraće da pobeđuju kod kuće, malo će im bod značiti protiv Bragantina. Red Bulov tim je odličan, u top pet su, cilj je da se najmanje zadrže trenutne pozicije kako bi se plasirali u kvalifikacije za Kopa Libertadores. Ekipa iz Braganke, predgrađa Sao Paula igra dobro u gostima, retko gube, mogu da postignu gol. Timovi su igrali ove sezone u osmini finala Sudamerikane, prošla je Amerika, a u dva meča smo videli čak osam golova i rasplet na penale!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak