AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2.3.2024)

Autor: Mladen Heleta
subota 02.03.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1404 Bochum - RB Leipzig 1+I&2+II (2.30)

 

Bohum se neočekivanom pobedom nad minhnenskim Bajernom značajno udaljio od zone ispadanja, pa je sva prilika da će tim za koji nastupa srpski reprezentativac Erhan Mašović i ove sezone izbeći ispadanje u Cvajtu. Ipak, rano je za takvu procenu, bez obzira na osam bodova prednost u odnosu na Keln, a u grad im ovog vikenda stiže ambiciozna ekipa Lajpciga. Serija teških mečeva zaustavila je “Bikove” da uđu u pobednički ritam, pa je gostovanje “Plavima” odlična prilika za pumpanje samopouzdanja pred revanš duel osmine finala Lige šampiona sa Realom.

 

1012 Luton - Aston Villa X2&3-5 (2.28)

 

Luton je posle nekoliko odličnih rezultata nanizao četiri poraza, a ovaj niz ih je ponovo stavio u zonu ispadanja. Tim iz Londona definitivno nije najlošiji u Premijer ligi, pokazao je značajno više od Barnlija i Šefild junajteda, ali će morati da se vrati u režim osvajanja bodova kako bi se ponovo našli iznad crte. Možda ovaj vlkend nije naročito idealan momenat za to jer im na Kenilvortu stiže Aston Vila koja i dalje sanja plasman u Ligu šampiona s punim pravom. Pobede nad Fulamom i Notingemom ubrizgale su dodatnu dozu samopouzdanja pulenima Unaija Emerija koji su favoriti u Londonu.

 

1506 Clermont - Marseille 2 (1.92)

 

Olimpik Marsej i Žan-Luj Gase su prilično ekscentričan spoj. Klub sa Azurne obale odlučio je da se zahvali Đenaru Gatuzu posle poraza od Bresta kada je imao prilično emotivno izlaganje, te je rešio da postavi iskusnijeg trenera. On je stigao u liku doskorašnjeg selektora Obale Slonovače koji je dobio otkaz usred Afričkog kupa nacija u trenucima kada još uvek nije bilo poznato da li su “Slonovi” eliminisani. Spletom čudnih okolnosti, Obala Slonovače je na kraju osvojila turnir, a Gase je pronašao posao koji je počeo dvema pobedama nad Šahtjorom i Monpeljeom i to na ubedljiv način.

 

1225 Sevilla - Real Sociedad X2&2-5 (2.40)

Real Sosijedad očigledno plaća ceh nastupa u Ligi šampiona jer se u domaćoj Primeri ne nalazi u naročito idealnoj situaciji. Naravno, neće biti bojazni od opstanka, ali verovatnoća da će se Baski naći u nekom od evropskih takmičenja i naredne sezone nije baš najizglednija. Puleni Imanola Alguasila izgubili su četiri od poslednjih pet utakmica što ih je stavilo na sedmu poziciju, ali razlika od samo dva boda je gotovo beznačajna u ovom trenutku. Na drugoj strani je Sevilja koja mora početi da pobeđuje utakmice ne bi li se udaljila od opasne zone u kojoj se jednog trenutka i našla. 

Ne propustite