AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2.4.2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.04.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2177 Lugano - Basel GG&1+I&1+II (2.11)

 

Lugano beleži sjajne rezultate u poslednjih mesec danas, za poraz ne znaju još od sredine februara i sa velikim samopouzdanjem dočekuju Bazel koji posrće već godinama. “Crveno-plavi” su se od standardnog učesnika Lige šampiona pretvorili u prosečnog švajcarskog prvoligaša koji je se ove sezone verovatno neće naći ni u plejofu. Izučavaće se slučaj Bazela u godinama koje slede, ali za to vreme Lugano želi da osigura što bolju poziciju pred početak plejofa. Ponos Tićina, italijanskog dela Švajcarske, nanizao je šest trijumfa, ukoliko računamo i onaj od Bazela u Kupu Švajcarske.

 

1007 Bournemouth - Crystal Palace 1X&GG (2.13)

 

Kada god nam se učini da će Kristal Palas skliznuti ka opasnoj zoni, klub iz Londona ostvari neki pozitivan rezultat koji ih duže vreme drži “iznad crte”. Palas jeste bliži timovima koji se bore za opstanak nego onima na sredini tabele, ali sva je prilika da neće morati da brine za svoj premijerligaški status naredne sezone. “Orlovi” će gostovati Bornmutu koji je u jednom trenutku delovao kao tim koji bi mogao da bude jedno od iznenađenja u šampionatu Engleske, ali posle veoma lošeg februara jasno je da to neće biti slučaj. Sada su u naletu sa tri pobede u poslednje četiri utakmice.

 

8719 Portsmouth - Derby 0-1I&1-2II (2.29)

 

Portsmut još uvek nije matematički obezbedio plasman u Čempionšip, ali bi posle potencijalnog trijumfa nad Derbijem mogao da stavi šampanjac na hlađenje. Klub iz lučkog grada prošao je dug put od najsjanjijih dana u klupskoj istoriji do ponora, sada se ponovo vraća i želi da materijalizuje dobru igru tokom najvećeg dela sezone. Biće ovo derbi kola Lige 1 uzevši u obzir da je Derbi prvi pratilac Pompijima koji možda nemaju najefikasniji napad, ali imaju najbolju odbranu u ligi. Uz to, utakmice ovih rivala u poslednjih nekoliko godina nisu obilovale golovima, pa sve to ukazuje na oprez kada su u pitanju igre na golove.

 

1909 Sittard - NEC Nijmegen X2&GG (2.44)

 

NEK je dobio ogromnu injekciju samopouzdanja kada je savladao aktuelnog lidera na tabeli Eredivizije PSV čime je potvrdio sjajnu formu u kojoj se ekipa iz Najmehena nalazi. Klub iz Gelderlanda je u prethodnih sedam utakmica upisao samo jedan poraz i s pravom se nada evropskom fudbalu naredne sezone. Pravi ispit zrelosti imaće u Sitardu gde će NEK gostovati Fortuni koja je u blagom padu forme zbog koje je u ovom trenutku nerealno razmišljati o Evropi. Prvi meč u Najmehenu dobio je domaćin i to veoma ubedljjvo 4:1, Fortuna već četiri utakmice protiv ovog rivala ne zna za pobedu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak