AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2. 6. 2024)

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1236 Zaragoza - Albacete 0-1I&0-1II (2.21)

 

Španska Segunda još uvek traje, ostalo je još jedno kolo kako bi se spustila zavesa na drugoligaški fudbal na Pirinejima. Saragosa je još jednu sezonu završila daleko od potajne želje da se vrati u Primeru, pa će nekadašnji prvoligaš koji je nastupao i u Evropi morati da se zadovolji samo sredinom tabele u Segundi, i to njenim donjim delom. Na čuvenu Romaredu stiže Albasete koji se posle nekoliko veoma burnih godina stabilizovao i zahvaljujući seriji fantastičnih rezultata od početka aprila sada ne mora da strepi za opstanak. “Alba” dolazi rasterećeno, u poslednjih osam utakmica ova dva tima samo je jednom bilo više od dva gola, pa slično očekujemo i ovoga puta.

 

6498 Djurgarden - Hammarby 1&2+ (2.23)

 

Iako je Malme u ovom trenutku neprikosnoveni lider Alsvenskana, Jurgorden mu ozbiljno preti. Ekipa sa ostrva u Stokholmu je u velikom naletu, nanizala je četiri trijumfa i istakla ozbiljnu kandidaturu za borbu za naslov šampiona Švedske. Jurgorden ima drugu najbolju odbranu i drugi najbolji napad u ligi, a eventualni kiks Malmea u narednom periodu mogao bi da im omogući i prvu poziciju. Na Tele2 Arenu stiže Hamarbi, prilično neugodan tim koji ipak igra prilično loše kao gost. To pokazuje i podatak da ima samo jednu pobedu u 2024. godini na strani, ali se i pored toga nalazi na petoj poziciji. 

 

6649 Gnistan - Lahti GGI v GGII (2.18)

 

Iz Švedske selimo se u susednu Finsku čiji fudbal možda nije na identičnom nivou što se tiče kvaliteta, ali uzbuđenja ne fali. Predstojećeg vikenda, Gnistan će ugostiti Lahti u utakmici koja bi mogla da odredi čak i tok sezone za ekipu koja bude ostvarila trijumf. Prestonički klub je tek prošle sezone ušao u elitu gde se za sada nalazi veoma dobro, pa je opšti utisak da neće morati da brine kada je u pitanju opstanak. Sa druge strane, navijači mnogo više očekuju od Lahtija koji je tokom svoje istorije tri puta predstavljao finski fudbal i u evropskim takmičenjima, dok u ovom trenutku ima samo šest bodova iz osam utakmica. “Crni” su i prošle sezone jedva izbegli ispadanje u niži rang, ali do sada nisu izgubili od Gnistana.

 

1978 Genk - Gent GG&2+II (2.20)

 

Borba za plasman u Ligu konferencija u Belgiji spala je na jednu jedinu utakmicu. Genk će na svojoj Kegeka Areni ugostiti ekipu Genta koja se nalazi u ozbiljnom naletu. “Indijanci” su ostvarili šest pobeda u poslednjih sedam utakmica, pa u boljem raspoloženju čekaju okršaj koji za njih znači i evropski fudbal naredne sezone. Genk, pak, ne blista u poslednje vreme, samo jedna pobeda u poslednjih šest utakmica ozbiljan su znak da sa ekipom koju je privremeno preuzeo Domeniko Olivijeri nešto nije u redu. Gent je umeo da slavi u Genku prethodnih godina, mada na poslednje četiri utakmice ne zna za pobedu protiv Rasinga. 

Ne propustite