AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (2. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

6387 Aarhus - Sonderjyske 1&2+ (2.13)

Arhusov raspored na početku Superlige Danske teško da je mogao biti teži, a opet, puleni Uvea Reslera ostavili su pristojan utisak protiv šampiona Mitjilanda i Kopenhagena, uprkos tome što su osvojili tek bod. Čini se da je pravo vreme za pobedu jer u Jutland stiže Sonderiske koji nije oduševio tokom pripremama, pa ni na startu sezone. Sonderiske je poslednji put slavio u Arhusu pre sedam godina, od tada to nije teren na kojem mogu očekivati bodove, a domaćin će imati i motiv više da ostvari prvu pobedu u novoj takmičarskoj godini. Uz “keca”, golovi nisu loša kombinacija jer u pet poslednjih duela samo jednom nije bilo najmanje tri pogotka.

5965 Stade Nyonnais - Schaffhausen GG&2+II (2.40)

Nikada klub iz grada u kojem se nalazi sedište UEFA nije predstavljao neki značajan fudbalski faktor u Švajcarskoj, ali ako nastave sa dobrim igrama ni plasman u Super ligu nije nemoguć. Nion je startovao sa remijem u Vaducu i trijumfom nad Belinconom, što mnogi nisu očekivali, a sada im kod kuće stiže Šafhauzen. Nisu se ni gosti pokazali loše, naprotiv, pobeda nad dojučerašnjim prvoligašem Lozanom Ušijem podgrejala je nade navijača da ekipa može do visokog plasmana ove sezone. Utakmica je ovo u kojoj su sva tri znaka moguća, ali u poslednje vreme tresu se obe mreže u duelima ovih ekipa.

6196 Orebro - Ostersunds X2&1+II (2.15)

Estersund je proslavio Grejem Poter koji je ovaj klub iz gradića sa severa Švedske odveo do Lige Evrope i dvomeča sa Arsenalom u grupnoj fazi, ali je zbog lošeg poslovanja kontroverznog vlasnika kluba ispao u drugu, potom i u treću ligu. Uspeo je popularni EFK da se vrati u drugi rang takmičenja i ne ide mu loše, ali je ekipa u ovom trenutku daleko od timova koji konkurišu za plasman u Alsvenskan. U aktuelnom kolu gostuje Erebru, timu koji takođe ima prvoligašku tradiciju, ali ima velikih problema koji traju još od prošle sezone. Klub sa Bern arene je u rezultatskoj krizi kada se radi o mečevima na domaćem terenu, Estersund bi mogao da iskoristi to.

5813 Drogheda - Bohemians 0-1I&1-2II (2.42)

Drogeda se nalazi u velikom problemu jer postoji velika mogućnost da ispadne iz elite. Ono što daje nadu navijačima jeste prekid lošeg niza nakon kojeg su “Drogsi” upisali dve pobede na domaćem terenu u takmičarskim mečevima, pa se nadaju da bi mogli da “zakuvaju” borbu za opstanak. Sa druge strane, ni Bohemijansu ne cvetaju ruže ove sezone, činjenica da su prvi tim “iznad crte” brine navijače koji i vode ovog irskog premijerligaša. U poslednjih šest međusobnih duela, samo je jednom slavio gost i to upravo Bohemijans, pa nema dileme da nas očekuje neizvesna borba i tvrda utakmica.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak