AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (20.3.2023)

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za danas.

Povezane vesti

1485 Ingolstadt - Dynamo Dresden 2&3+ (3.85)

 

Dinamo je imao ambicije da se vrati ekspresno u ligu, ali žuto-crni, nekada šampion DDR eventualno mogu samo do baraža. Da bi ostali u trci moraju da pobeđuju u seriji, na ruku im ide što je Ingolštat u sredini i poslednjih nedelja deluje kao da već razmišljaju o letovanju.

 

1240 Mirandes - Eibar 2 (2.40)

 

Lider pre ovog kola u ponedeljak gostuje u Burgosu, Baski jesu lider, ali je bukvalno pet timova u trci za direktnu promociju. Domaći nisu loš tim, teško gube, pa iako je Eibar bolja ekipa čeka nas baš neizvestan meč. Ali, kvota i ponuda u ponedeljak su takve da je "dvojka" vredna rizika.

 

2438 U. Cluj - Arges Pitesti 0-2 (1.61)

 

Počinje plej-of u Rumuniji, ova dva tima su u slabijoj, opstanak grupi, ali je Univerzitatea u boljoj poziciji ima četiri boda više. Sistem je takav da će prvoplasirana dva kluba u ovom društvu u baraž za LK, pa svi imaju motiv. Pitešti je loš, uglavnom je gol misaona imenica, ali je malo golova bolja opklada jer i ako dobije povratnik u prvu ligu prošlog leta obično pobedi minimalcem.

 

1370 Le Mans - Versailles 0-2 (1.63)

 

Lider je pobedio Bastiju Borgo, Parižani su prvi pred gostovanje u ponedeljak na Zapadu. Neko bi s obzirom na reputaciju klubova očekivao obrnutu poziciju, no Le Man se bori za opstanak, daleko je od nekadašnjih visina. Versaj je klasična "domaća" ekipa, ima dosta talentovanih klinaca, braniće se, ovde gol može da odluči jer rivali imaju mnogo bolju odbranu nego ofanzivu.

 

Ne propustite