AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (20. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.05.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Današnji tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

7435 Slovacko - Sigma Olomouc 1 (1.95)

Slovačko i dalje juri mesto koje vodi u LK naredne sezone. Mogli bi da preskoče Bohemijans koji ima znatno teži meč protiv po svemu sudeći novog šampiona, Sparte iz Praga. Domaći su, znate i sami, uvek dobri kod kuće, na ruku im ide i što Sigma igra za utisak, neće se predati, ali pritisak i čvrsta odbrana domaćih (možete da probate i pobedu bez primljenog gola) bi mogli da odluče.

1979 Westerlo - Standard Liege 2+I (2.45)

Hvala Vesterlou za sve ove sezone, probaćemo naravno opet golove na povratnika u ligu, nisu izneverili. Iako u plej-ofu za Evropu ne uspevaju da ponove formu iz regularnog dela golovi se podrazumevaju. Domaćin iz okoline Antverpena će napasti od prvog minuta, a ni Standard nema šta da čeka i kalkuliše. Nedavno je u Valoniji bilo 2:2, verujemo da će meč biti efikasan od početka.

7521 Torpedo Moscow - Dinamo Moscow 2-2 (2.28)

Dinamo je smenio Slavišu Jokanovića, završiče sezonu u gornjem domu, nije ni bitno, Evrope nema za ruske klubove. Torpedo je poslednji, ispali su još na polovini sezone. Čini se da "Policija" neće propustiti šansu da savlada nekadašnje "Automobiliste" (klub fabrike automobila Torpedo-Zil) i možda do kraja završi u top pet ekipa. Torpedo je izgubio poslednjih pet mečeva u ligi, sve iz "znaka", osim duela u Podmoskovlju protiv Himkija koji je takođe ispao iz elite.

7169 Wil - Vaduz 1&3+ (2.28)

Vaduz će ostati u drugoj ligi, za klub iz Lihtenštajna ovo je jedna od najslabijih sezona od kada igraju u Švajcarskoj. Što se domaćina tiče, oni će probati da u finišu umesto baraža izbore direktan plasman odnosno da preteknu Lozanu sa kojom igraju sledeće nedelje. Upravo će protiv pomenutog kluba tražiti promociju naredne nedelje, ali da bi imali šansu moraju da pobede Vaduz. Ekipa iz Sent Galena je najefikasniji tim lige, pa uz "keca" dodajemo i golove.


Ne propustite

Ne propustite