AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (20. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za četvrtak.

Povezane vesti

3064 SJK Akatemia - KTP 2 (1.87)

Razvojni tim SJK-a igra na svom terenu protiv KTP-a, najboljeg tima u ovom trenutku u drugom rangu finskog fudbala. Gosti su impresivni, devet pobeda u 11 mečeva, postigli su 29 golova i teško da ih domaćin ovog meča može zaustaviti. Ne sme biti opuštanja kod gostiju jer TPS Turku ozbiljno može pripretiti, a podsetimo da samo prvoplasirani tim ide direktno u viši rang. Očekujemo i golove u ovom meču.

2966 Palmeiras - Bragantino SP Tim2 bez gola (2.01)

"Verdao" igra na svom terenu protiv Bragantina, i favoriti su jer igraju u odličnoj formi, veoma su tvrdi i teško im je dati gol što su dokazivali u prethodnom periodu. Prethodni meč ova dva tima je bio tvrd, Palmeiras je slavio kao gost sa 0:1 u januaru ove godine, a na svom terenu je svakako favorit. Mi verujemo da će sačuvati svoju mrežu i ovoga puta.

2965 Flamengo RJ - Bahia 1-1 (2.64)

Na "Marakanu" stiže Bahija, Flamengo ima velike planove ove sezone i žele šampionski trofej, a dobro su i krenuli, baš kao i njihov rival ovoga puta. Oba tima su sakupila isti broj bodova, ali je jasno ko je favorit na ovom terenu. Čak i ako pogledamo formu, Flamengo je u boljoj seriji, ali ni to nije sve, Flamengo je dobio Bahiju u poslednjih sedam mečeva, postoji i određeni strah kod gostiju, što je očigledno.

2975 Ceara - Sport Recife 0-2 (1.70)

"Crno-belima" ne ide najbolje u poslednje vreme, u junu mesecu su zabeležili već dva poraza, ali Serija B je izuzetno kvalitetna i svako svakoga može pobediti. Sport Recife koji je na trećem mestu i koji je protivnik Seare (koja je deveta na tabeli) ima samo tri boda više. Miriše nam na mali broj golova, iako je ovo takmičenje nešto ofanzivnije od Serije A. Seara je tim koji ima potencijal u defanzivi da zaustavi daleko jače od sebe, iako to nisu dokazivali do sada.  

Ne propustite