AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (21.11. 2023)

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.11.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

9286 South Sudan - Mauritania x p.p. (2.08)

Igra se na neutralnom terenu u Senegalu, Južni Sudan je lako izgubio od Senegalaca, Mauritanija od DR Konga. Ovo su dve ekipe koje su slabe, teško daju golove, Mauritanci su opasni kod kuće, ali teško daju golove van svog terena. Kako god bude završilo, oba tima će verovatno biti veoma oprezna u prvom poluvremenu.

9146 Bahrein - UAE GG&3+ (2.95)

Možda je neobično što tražimo golove u zalivskom derbiju, ali tradicija kaže da Bahrein obično dobro prolazi protiv Emiraćana, a redovno ima i golova. Na klupi domaćih je Huan Antonio Pici, svi igrači sem Ali Madan (nastupa baš u Emiratima) su u domaćoj ligi. Dobili su Jemen na startu, što se Emirata tiče, ako su savladali Nepal, u seii su dobrih rezultata. Mogli bismo da vidio neuobičajeno efikasan meč za standarde azijskih reprezentacija.

9839 Romania - Switzerland GG (1.77)

Slavljenička atmosfera, oba tima su u Nemačkoj, Rumunija se vraća na veliko takmičenje posle 2016. godine. Žele da izbegnu poraz kako bi osvojili grupu, s obzirom da će Švajcarci insistirati na napadu, nema nikakve dileme da će meč biti otvoren, timovi ipak opušteni pa su golovi u obe mreže logični.

6780 Accrington - Nottingham Forest GGII (2.50)

Obožavamo da igramo golove u "EFL Trofeju", pisali smo o ovom takmičenju i sistemu. Akrintgon Stenli dočekuje Forestove klince, domaćin vodi u grupi iz koje idu dva tima, odigrali su već par zabavnih mečeva na gol više. Mladi "Šumari" će spustiti gard, na kraju krajeva nemaju šta da izgube, a i rezervne ekipe na ostrvu ne brinu puno o taktici, u drugom delu će se timovi verovatno raspucati. Ova opklada često dolazi na mečevima Akringtona koji je prošle godine ispao iz treće lige.

 

Ne propustite