AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (21.2.2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

9344 Gent - M. Haifa GGI v GGII (2.28)

 

U okviru plejofa Lige konferencija, Gent će u drugoj utakmici dočekati Makabi iz Haife. Izraelci su dobili prvi meč u Budimpešti i sa minimalnom prednošću u džepu idu u Belgiju. Haifa je iskoristila loš trenutak u kojem se nalaze “Indijanci” koji ne znaju za pobedu skoro mesec i po dana. Problemi u igri ekipe Hajna Vanhazebruka su očigledni, pa se o njegovom statusu veliko priča u Belgiji. Ukoliko želi prolaz dalje, Gent će morati da prekine neugodan niz, ali verovatno i da sačuva mrežu što mi u ovom trenutku ne očekujemo. Ipak, svašta je moguće, ako vidimo gol u ranoj fazi meča, utakmica će se otvoriti.

 

9421 Panathinaikos - PAOK 1X&2+ (2.40)

 

PAOK se nalazi u seriji paklenih derbija koja se konačno završava revanš duelom protiv Panatinaikosa u okviru polufinala Kupa Grčke. “Dikefalos” je izgubio na Tumbi rezultatom 1:0 i sada će morati da anulira zaostatak u Atini gde je PAO u remiju sa Lamijom ipak pokazao određene slabosti. Od odlaska srpskog reprezentativca Andrije Živkovića neće biti ništa, pa će Nišlija u potpunosti biti fokusiran na predstojeće izazove. U poslednjih šest utakmica, Solunci su slavili samo jednom, a takva tradicija mogla bi da se nastavi i ovoga puta.

 

1000 Liverpool - Luton Tim 1 golova u drugom poluvremenu 2+ (1.94)

 

Remi Mančester sitija sa Čelsijem dodatno je začinio šampionsku trku u engleskoj Premijer ligi, a kiks “Građana” na najbolji mogući način iskoristio je Liverpul kako bi se odvojio na vrhu tabele. Jirgen Klop je najavio odlazak sa Enfilda na kraju sezone, a igrači definitivno izgledaju kao da imaju motiv da mu “podare“ barem jednu od dve velike titule ove sezone. U Liverpul stiže Luton koji je pre poraza od Šefilda nanizao čak šest utakmica bez poraza čime se izvukao iz zone ispadanja. Teško da će moći do iznenađenja na Enfildu. Mada treba biti oprezan jer su u Londonu ovi rivali odigrali 1:1.

 

1593 Olimpija Ljubljana - Domžale 1&3+ (2.28)

 

Olimpija iz Ljubljane svake sezone ima najviše moguće ambicije, međutim u ovom trenutku Celje je predaleko na vrhu tabele Prve lige Slovenije. Teško da će “Zmajčeki” nadoknaditi ovaj zaostatak, naročito zbog činjenice da Celje ima i utakmicu manje, ali ako je Ljubljančanima za utehu, Koper je udaljen osam bodova kao trećeplasirani. Na Stožice stiže Domžale, ekipa koja igra u promenjivom ritmu i nalazi se na sredini uz tendenciju pada zbog loše forme. Navijači Olimpije žele trijumf kod kuće i sva je prilika da će ga i videti.

Ne propustite