AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (21.3.2023)

Autor: Lazar Nikolić
utorak 21.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Naši predlozi za danas.

Povezane vesti

3752 Accrington - Plymouth 2&3+ (2.95)

"Hodočasnici" hitaju ka Čempionšipu, u utorak gostiju Akrington Stenliju i novi trijumf bi ih odvojio pet bodova od trećeplasirango Ipsviča. Nije baš da u poslednje vreme igraju sjajno, ali ova ekipa mora da proigra na strani, mnogo su kvaliteniji od Akringtona. Domaćin iz Lankašera je očajan, ako ih Pilgrimsi rano načnu, mogli bi da dožive katastrofu. U zadnjia tri meča protiv ovog rivala "Crveni" su primili 10 golova.

3053 Stirling - Forfar Athletic GG&3+ (2.18)

 Stirling će napasti svim silama, Dambarton je samo bod ispred njih i ako dobiju preteći će Dambarton u borbi za škotski Čempionšip. Forfar može da dohvati plej-of što je više nego što su se nadali. Igraju tvrdo u gostima, ali domaćin je najbolji napad lige, gol u prvom delu bi mogao da otvori utakmicu, tim pre što su oba tima raspucana u poslednjih mesec dana.

3856 BFC Dynamo - Viktoria Berlin 1&3+ (2.65)

Berliner Dinamo ne treba mešati sa nekadašnjim Štazijevim klubom iz istočnog Berlina. Oni jesu policijski klub, ali ne Štazija već nekadašnje obično nemačke policije. Poznatiji su od ujedinjenja po huliganima nego po fudbalu. U utorak imaju mali gradski derbi sa Viktorijom, od koje su bolji. Meč nema neki veći značaj, ali Dinamo je dobio TB Berlin za vikend i želeće trijumf protiv slabije Viktorije. Uz keca, zbog odsustva imperativa idu i golovi.

3047 Heimstetten - Buchbach GG&3+ (2.04)

Bavarska regionalna liga, Hajmšteten je već ispao, primili su gotovo tri gola po meču ove sezone, nemaju šta da izgube, a Buhbah koji ima posle njih najgoru odbranu u ligi može da se spase. Dva tima koja ne vode puno računa o svom golu...

Ne propustite