AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (21. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.06.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas...

Povezane vesti

6588 Netherlands - France Mbappe strelac (2.45)

Trenirao je normalno Kilijan Embape iako je polomio nos u prethodnom meču francuske reprezentacije, i biće u potpunosti spreman za nastavak šampionata Evrope. Zbog toga očekujemo od velike zvezde kao što je on da postigne gol. Postio je u prvom kolu protiv Austrije, kao i svi ostali, ali Holanđani igraju drugačiji fudbal, Francuska bi trebalo da podigne nivo forme i da igra ofanzivnije, pa ćemo gledati zanimljiv meč.

3796 Auda - RFS GG (1.87)

Ozbiljna forma Aude, ekipa je u seriji od tri pobede, verovatno niko nije očekivao da će igrati ovako dobro u poslednje vreme. Verovali ili ne, oni su postigli 11 golova u poslednja tri meča, primili samo jedan, donekle i nezamislivo za ekipu koja je u sredini tabele. Sada su na pravom ispitu, RFS je najbolji tim šampionata, i kada su na najvišem nivou ne može niko da igra protiv njih u Letoniji. Svakako, očekujemo veliki broj golova.

3739 El Zamalek - Pharco 1-1 (2.67)

Zamalek, kao jedan od najboljih timova ikada u Egiptu, ne igra na visokom nivou ove sezone, ali ne obraćajte previše pažnju na tabelu jer su odigrali gomilu mečeva manje od svojih protivnika. Iako su 11. na tabeli, realnost je da preteknu drugoplasirani tim Al Masrija jer od njih imaju pet utakmica manje, kao i 11 bodova manje, pa ako uđu u seriju dobrih rezultata, sve je moguće. Farko je prvi na meniju.

3773 Guangxi Hengchen - Shanghai Port 2-2 (1.46)

Šangaj Port je najbolji tim u ovom trenutku u Kini, igraju perfektno, a sada je vreme da se odmore oni najbolji fudbaleri i da šansu dobiju oni koji nisu toliko doprineli učinku u šampionatu. Na redu je Kup, protiv niželigaša neće biti problema, u Kini je velika razlika.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak