AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22.11. 2023)

Autor: Milovan Longinov
sreda 22.11.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8119 Cruzeiro - Vasco 1x&0-2 (2.02)

Ove ekipe, velikani, su se vratili u Seriju A, nije laka sezona, mada smo od Kruzeira očekivali više. Prošetali su se kroz niži rang, imaju novca (Ronaldo je vlasnik) , dosta je i poznatih igrača, pa su u donjem domu. "Lisice" će dočekati Vasko koji se probudio u poslednje vreme iskoračio iz zone ispadanja. Oba tima su ugrožena, biće dosta opreza na "Mineirau", dupla šansa na Rapose i malo golova su nam omiljena opklada u ovakvim situacijama.

8114 Fluminense - Sao Paulo GG&3+ (2.45)

Ovi timovi su već u Kopa Libertadores i meč je opušten, jer Flu je šammpion Južne Amerike, žurka ne prestaje u Riju, a na "Marakanu" stiže Sao Paulo koji je osvojio kup Brazila. Nemaju ni jedni ni drugi šansu da se bore za titulu, neće ni ispasti, pa postoje svi uslovi da ne misle o rezultatu i da igraju fudbal za svoju dušu. Kada je tako, u Brazilu su golovi "sigurica".

42542 Aalborg - KIel x2 (2.34)

 

Probaćemo sa iznenađenjem u rukometnoj Ligi šampiona. Danci jesu favoriti na svom terenu, rasturili su Kil u prošlom kolu, ali velika iz Nemačke zaslužuje šansu. Oni i dalje vode iako su u slabijoj formi u svojoj grupi, prošle godine su dobili na ovom gostovanju, iskusni su, prvaci su Nemačke, imaju poker evropskih kruna. Meč bi mogao da bude tesan, probaćemo da Nemci ne izgube na severu Danske.

9777 Barnet - Oldham 1&3+ (2.45)

Barnet igra odlično ove sezone, drugi su, iza Česterfilda i svakako su favoriti protiv nekadašnjeg Premijerligaša Oldama. Domaćin dolazi sa severa Londona, par puta su bili u ligaškom sistemu, u petom rangu su od 2018. ponovo, i prošle sezone su igrali baraž. Oni dobro igraju kod kuće, dok je Oldam tim koji ove sezone i daje i prima dosta golova. "Latiksi" će i ove, kao i prošle sezone, verovatno završiti u sredini, neće se samo braniti, uz "keca" dodajemo i golove...

 

Ne propustite