AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22.2.2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 22.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

9348 Ferencvaros - Olympiacos GGI v GGII (2.30)

 

Jedan od najneizvesnijih dvomeča u Ligi konferencija biće okršaj između Ferencvaroša i Olimpijakosa. Tim Dejana Stankovića poražen je u Grčkoj minimalnim rezultatom što im ipak daje nadu u pozitivan rezultat u Grupama areni koji bi ih odveo u narednu rundu trećeg po jačini evropskog takmičenja. “Fradi” je pronašao formu u mađarskom šampionatu koji je nastavio sa tri uzastopne pobede, dok je Olimpijakos doživeo poraz od Panatinaikosa koji ga je udaljio od vodećeg trija u Super ligi Grčke. Evropa je nešto sasvim drugo, svaki ishod je moguć, pa i otvoren meč uz dosta golova.


9343 Legia Warsaw - Molde 1 (2.05)

 

Prva utakmica Moldea i Legije u Norveškoj bila je pravi spektakl. Iako se činilo da će Poljaci doživeti pravu katastrofu, klub iz Varšave se posle tri gola zaostaka u drugom poluvremenu trgnuo i uspeo da smanji zaostatak na svega jedan gol, što je odlično imajući u vidu sve okolnosti. Poljski šampionat nedavno se nastavio, Legija je u takmičarskoj formi i to bi sigurno moglo da pomogne timu Koste Runjajića. Molde još neće započeti domaći šampionat, formu traži igrajući prijateljske utakmice što je mač sa dve oštrice. Svežine neće faliti niti jednoj od dve ekipe, a mi ponovo očekujemo igru spuštenih gardova.

 

1312 Torino - Lazio Poluvreme sa više golova I<II (2.10)

 

Torino iz nedelje u nedelju izgleda sve bolje, serija dobrih rezultata u 2024. godini dovela ih je nadomak evro-zone koja im izmiče za samo dva boda. Pravi izazov stiže im u vidu Lacija koji u Pijemont stiže kao blagi autsajder, ali sa realnim šansama da osvoji bod ili čak sva tri. Svet je bio oduševljen trijumfom Rimljana nad Bajernom, revanš u Nemačkoj će sigurno biti paklen, ali teško da će se Mauricio Sari odlučiti da odmori neke od igrača. “Bikovi” nemaju teret igara u Evropi, potpuno su fokusirani na domaći šampionat i to će im biti velika prednost. U duelima ove dve ekipe, poslednji put smo videli tri ili više golova sada već davne 2020. godine…

 

9342 Dinamo Zagreb - Real Betis GG&3+ (2.55)


Dinamo iz Zagreba priredio je jedno od najvećih evropskih iznenađenja u novoj godini. Retko ko je očekivao da će Betis izgubiti bez postignutog gola u Sevilji, a sada će morati u žestoku ofanzivu u Zagrebu, iako bi ih samo jedan gol u potpunosti vratio u igru. Kao što se može naslutiti iz kvota, teško je predvideti kako će se meč okončati, Zagrepčani jesu u krizi kada se radi o domaćem šampionatu, ali u Evropi izgledaju veoma motivisano. Betisu neće biti lako u Hrvatskoj, ali umeju “Zeleni” i protiv kvalitetnijih ekipa.

Ne propustite