AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22. 4. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.04.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

1071 Middlesbrough – Leeds 2 (1.83)

Iskoristio je Lids zajedno sa Ipsvičem katastrofalnu formu Lestera i sada su nadomak direktnog plasmana u Premijer ligu i brzog povratka u elitu. Ali, upali su i oni u krizu sa rezultatima i ne znaju za pobedu u poslednja tri meča. Neophodno im je da pronađu bolje rezultate ukoliko žele da izbegnu ludnicu plej-ofa. Uprkos zavidnoj formi, Midlzbro je svoje odradio za ovu sezonu. Ne mogu ni tamo ni ovamo, pa će rutinski završiti takmičarsku godinu. Pobeda je nešto što je za goste apsolutni imperativ i moraju da iskoriste situaciju u kojoj se nalaze oni, ali i Midlzbro.

1329 Roma – Bologna X (3.12)

Kakav nas derbi čeka u Rimu u ponedeljak. BItka za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Bitka dvojice trenera nove generacije. Bitka nekadašnjih saigrača iz reprezentacije. Bitka nekada dvojice izuzetnih vezista. Ali isto tako i borba dva tima koja igraju fenomenalno, disciplinovano i kvalitetno. De Rosi je usadio u Romu onaj svoj ratnički mentalitet, a Tijago Mota izuzetnu taktičku disciplinu u Bolonju. Niko nije mogao ni da očekuje da će se naći ovamo gde su sada. Teško da ćemo se nagledati golova, remi deluje kao najpravedniji ulog.

9923 Gyor – Szeged 0-1I&0-1II (2.42)

Dugo je Đer bio u poziciji da ide direktno u elitni rang mađarskog fudbala, ali su tu poziciju izgubili i sada moraju da se potrude da istu i vrate. Poraz od Segedina je ni pod tačkom razno, imaju domaći teren i morali bi to da iskoriste. Međutim, tradicija kaže da u poslednja dva navrata igraju bez pobednika, a ako se pogleda tabela da su u pitanju trećeplasirani i četvrtoplasirani tim, očekuje nas čvrst duel.

1224 Sevilla – Mallorca 3+ (2.66)

Posle kriminalnog prvog dela sezone, Sevilja je pronašla kakav takav put od zime, ali on je i dalje popločan emocijama na koje nisu navikli u Andaluziji. No, sigurni su, neće tu biti problema oko opstanka, posebno ne nakon poslednje dve vezane pobede nad Hetafeom i Las Palmasom. Majorka je namučila Real u minulom kolu, deprimirani su posle izgubljenog finala Kupa kralja, ali svakako da ne žele da sezonu završe tako što će ispasti u Segundu. Šest bodova su daleko od mesta koje vodi u niži rang. Mogli bismo da gledamo otvoren duel u Anadluziji u ponedeljak uveče.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak