AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.06.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana!

Povezane vesti

6589 Belgium - Romania De Bruyne strelac (3.63)

Belgijanci su se propisno ispromašivali i svoju šansu moraju da traže protiv Rumunije, odlične Rumunije koja je dobila Ukrajinu potpuno iznenađujuće. Moraju da povuku oni najbolji, čini se da je De Brujne upravo taj.

3864 Kopavogur - Stjarnan 0-3 (1.75)

Gosti su nešto kvalitetniji tim sudeći po tabeli, ali domaćin igra izuzetno defanzivno. Nemaju oni mnogo rešenja, moraju tako jer je u pitanju tim sa limitiranim napadom. Zbog toga očekujemo baš mali broj golova, ne verujemo da će biti više od 3.

4115 Naftan - Slavia Mozyr 1X&1-3 (2.51)

Nema tu velike razlike između osrednjih timova beloruskog šampionata, svako može da veže nekoliko trijumfa ukoliko uđe u fformu kao što je to bio slučaj sa Slavijom na početku šampionata, ali sada su u veoma slaboj formi jer nisu dobili pet mečeva zaredom. Naftan je popravio formu od početka, ali samo dve pobede u prvih 12 mečeva im ne daju previše razloga za zadovoljstvo. Remi je realan, ali domaćinu nešto više verujemo da može do pobede.

4089 Vestri - Valur 2 (1.45)

Gosti su kandidati za titulu, imaju istoriju, imaju i kvalitet, pa su favoriti u ovom meču u odnosu na Vestri koji nije dokazao ove sezone da može da ugrozi tri najbolja kluba. Svega deset bodova u prvih deset kola nisu baš za ponos, ali ima naznaka da će se promeniti. Ipak, možda u nekom narednom kolu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak