AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (22. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.09.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš tiket za danas.

Povezane vesti

1322 Salernitana - Frosinone GG&3+ (2.40)

Salernitana je u nevolji, ređaju se porazi, iako Amaranti ne igraju toliko loše. Ipak, odbrana je kriminalna, Torino je to iskoristio na "Arekiju" prošle nedelje, sledi novi meč na domaćem terenu, stižu Lacijali iz Frozinonea. Dve pobede za "Kanarince" kod kuće, tukli su Atalantu, a onda u fantastičnoj utakmici okrenuli protiv Sasula. I oni nemaju razlog da se brane, Di Frančeskov tim deluje dobro, pa s obzirom na imperativ Paula Souse i njegovog tima, golovi na jugu Italije su vrlo mogući.

2170 Admira - St Polten GG&3+ (2.02)

Dva kluba koja su etablirana u austrijskim okvirima, Admira se svojevremeno preselila iz centra beča u južna pregrađa, ugostiće Sent Pelten, dva tima su pre par sezona zajedno ispala iz lige. Gostima iz Donje Austrije ide bolje, u vrhu su tabele, jurišaće na pobedu i u ovom meču. Admira se raspucala poslednjih nedelja, mada imaju problema u odbrani, očekujemo efikasan meč u Medlingu.

1046 Birmingham - QPR 1 (1.94)

Nastavljamo da igramo protiv KPR. "Policajci" su izbegli poraz protiv Svonsija u nadoknadi u Londonu u vanrednog kolu. Škot Lindon Dajks je spasao tim poraza, ali stvari za ovaj tim ne izgledaju dobro. Biće na iskušenjima u Midlendu protiv Birmingema. "Plavi" jesu prosečna ekipa, ali verovatno znate da su mnogo bolji na "Sent Edrjuuzu" gde su ove sezone recimo savladali Plimut i Lids koji su bolje ekipe od Rendžersa. Kvota je vredna pokušaja, KPR je užasan.

2639 NAC Breda - FC Emmen x2&3+ (2.95)

Prošla su vremena kada je Breda bila stabilan prvoligaš. Sada je klub sa juga Holandije već petu sezonu u nižem rangu i mada se redovno plasiraju u baraž nisu bili ni blizu plasmana. Upravo u baražu Emen je ispao, nije baš ni da smo očekivali da ostanu u eliti pune tri godine. Teško će se vratiti, ali po nama imaju šansu da ostanu neporaženi u ovom duelu. Jer, Breda se muči, Emen je neporažen na putovanjima, miriše na zabavni remi...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak