AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23.2.2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 23.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1306 Bologna - Verona 1&2-4 (2.25)

Bolonja je u februaru nezaustavljiva. Ekipa Tijaga Mote igra fenomenalno u poslednje tri nedelje, ostvarili su četiri pobede i zasluženo se nalaze na deobi četvrtog mesta sa Atalantom koja je ispred samo zbog gol-razlike. “Roso-blu” je hit Serije A, ovako nešto smo mogli da predvidimo i prošle sezone, a rezultati se još jasnije vide posle potpunog prilagođavanja igrača taktičkim zamislima bivšeg igrača Barselone, Intera, Pari Sen Žermena… Na Renato Dal’Aru stiže Verona koja u poslednjih pet utakmica ne zna za pobedu, a poslednji put je u Bolonji trijumfovala sada već davne 2016. godine.

1435 Wehen - Paderborn GG&2+II (2.35)

Paderborn želi povratak u Bundesligu, ali to neće ići tako lako. Klub iz Severne Rajne-Vestfalije udaljen je četiri boda od mesta koje vodi u doigravanje za elitu, a iako to u ovoj fazi takmičenja deluje itekako nadoknadivo, ozbiljne ambicije imaju i Hanover i Firt koji se nalaze ispred Paderborna. Ekipa stiže u Vehen gde ih čeka domaćin koji je u drugom delu sezone ostvario samo jednu pobedu. Ekipa iz Visbadena je prilično nepredvidiva, ali očekuje se da budu tvrd orah svom rivalu.

1512 Metz - Lyon 2&1+II (2.12)

Navijači Meca dobro pamte 26. novembar 2023. godine jer je to poslednji put kada su njihovi miljenici ostvarili pobedu u jednom takmičarskom meču. Ipak, i pored očajnog niza rezultata, “Krstaši” nisu poslednji u Ligi 1 jer “fenjer” drži Klermon sa bodom manje. Mec će dočekati Lion koji se nalazi u velikom naletu jer je nanizao trijumfe protiv ekipa kao što su Marsej, Lil, Monpelje i Nica, što se na osnovu igara s početka sezone nije očekivalo. Probudili su se “Lavovi” na vreme i konačno zaigrali pod vođstvom Pjera Saža, a istovremeno se i Nemanja Matić uklopio u njegove zamisli.

1226 Real Sociedad - Villarreal GG&1+I (2.35)

Real Sosijedad je zapao u pravu rezultatsku krizu od pet uzastopnih mečeva bez pobede, ali niz je prekinut trijumfom nad Majorkom. Čini se da Baski polako, ali sigurno plaćaju ceh igranja i na domaćem i na evropskom frontu gde su stigli do osmine finala u kojem je PSŽ slavio u prvom meču. Tim iz San Sebastijana zaostaje u ovom trenutku čak 11 bodova u odnosu na četvrtoplasirani Atletiko, pa je trijumf nad Viljarealom imperativ ako želi da igra evropski fudbal i naredne godine. Viljareal je ušao u seriju relativno dobrih rezultata, pet mečeva bez poraza uz, doduše, samo jednu pobedu nad Barsom, ne zvuči tako loše ako se setimo kako je “Žuta podmornica” izgledala na početku sezone.

 Kvota 26.34

Ne propustite