AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 4. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovako izleda tiket za danas.

Povezane vesti

1073 Leicester – Southampton 1.p 1.5 više (2.30)

Veliku šansu da nastavi poteru za prva dva mesta i direktnu promociju, Sautempton je propustio minulog vikenda kada su poraženi od Kardifa dosta iznenađujuće budući da je reč o ekipi koja je ove sezone upisala čak 20 poraza. Biće ovo stari premijerligaški duel, Lester je prekinuo seriju poraza i u zaostaloj utakmici 38. kola želeće da dođu nadomak povratka u elitu. Sautempton još gaji neke male šanse da je to moguće, a ako uzmemo u obzir da su ih „lisice“ deklasirale sa 1:4 na „Sent Merisu“ u prvoj utakmici ove sezone, priželjkuje se dobra zabava i ovog puta. Dva gola za poluvreme su i te kako realna mogućnost.

4481 Lazio – Juventus 0-1I&0-1II (2.07)

Sledi nam revanš meč polufinala Kupa Italije, a Juventus je, možda i od početka 2024. u prvom duelu odigrao svoju najbolju utakmicu kada se uzme u obzir i kvalitet rivala. Bilo je 2:0 golovima Kjeze i Vlahovića, dosta dobro su izgledali izabranici Masimilijana Alegrija, ali sada dolaze na gostovanje u Rim i to nisu sjajne vesti. Naime, Juventus očajno izgleda na gostovanjima u poslednje vreme. U Seriji A nisu pobedili na poslednjih šest susreta što im je najgori niz još od sezone 2009/10. Međutim, ako neko zna da čuva rezultat, onda su to Juventini i mogli bi da gledamo jedan od najnezanimljivijih mečeva ukoliko Juve bude držao odbranu „pod konac“.

1982 St. Truiden – Gent GG3+ (2.13)

Gent gazi ka Ligi konferencija i ne osvrće se previše. Poklekli su samo protiv Luvena pre dva kola i imaju pravo na kiks definitivno. Pitanje je da li bi poraz od Sen Trudena i mogao da se nazove kiksom jer su ih 1. februara fudbaleri Torstena Finka tukli sa 4:1. Golovi su nešto što karakterišu dva tima. Genk je na poslednjih pet mečeva postigao čak 17 pogodaka, dok je Sen Truden 10 puta ubacio loptu u mrežu na istoj količini duela. Ali, kod njih se igra otvoreno. Primaju dosta golova, daju dosta, pa zaista ne postoji razlog zbog čega ne bi trebalo očekivati goleadu. Pritom, ovo je možda i poslednji voz za Sen Truden da se domognu pozicije koja vodi u Ligu konferencija.

2156 BW Linz – Altach GG (2.09)

Pre samo nekoliko dana ova dva tima odigrala su nerešeno 2:2. To nam je poziv da i ovog puta prognoziramo isto. Obe ekipe se bore za opstanak u austrijskom šampionatu, ali Altah je na mnogo boljem putu da ga i obezbedi. Dva tima imaju po 11 remija u sezoni što je najveća količina od svih ekipa. Na poslednjih sedam duela Linca i Altaha, čak šest puta je bilo GG, pa ova kvota deluje kao poklon. Renivaldo je raspoložen u bojama Blau-Vajs Linca sa sedam golova do sada, Altah u gostima ne blista, ali ni domaćin nije najbolji mogući na svom stadionu...

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak