AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 5. 2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 23.05.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2572 El Zamalek - Future FC 1 (2.15)

 

Egipatska Premijer liga je veoma specifična iz mnogih razloga, a jedan od njih se može primetiti i po prvom pogledu na tabelu. Često se dešava velika disproporcija u broju odigranih mečeva tokom sezone, pa tako u ovom trenutku Zamalek ima 15 utakmica, dok njegov rival Fjučr ima čak šest utakmica više. Zato je ponekad i nezahvalno igrati egipatski šampionat, ali sa druge strane  kvote su veoma primamljive u takvim situacijama. Mi nismo mogli da odolimo da odigramo čistog “keca” na Zamalek, uz Al Ahli najveći klub u Egiptu i jedan od najvećih u Evropi generalno. Igraju na domaćem terenu u Kairu gde su padali i veći klubovi.

 

3063 Waterford - Drogheda 1 (2.20)

 

Prvenstvo Republike Irske uveliko je u toku, a u okviru 17. runde Voterford će dočekati Drogedu. “Plavci” igraju sezonu iznad svih očekivanja nakon što su prošle sezone izborili plasman u elitni rang takmičenja. Pomogao je i niz od tri pobede pre poraza u Šelburnu od lidera, pa u mnogo boljem raspoloženju dočekuju Drogedu koja ne blista ove sezone. “Drogsi” će imati velikih problema za izbegnu ispadanje ukoliko nastave sa ovakvim igrama, jedna pobeda u poslednjih pet utakmica nije dovoljna za navijače. Voterford je slavio u prethodne tri utakmice, uključujući i ubedljiv trijumf kao gost, pa će i na domaćem terenu imati značajnu prednost.

 

3839 Abha - Al Khaleej 1 (1.95)

 

Pitanje šampiona u Saudijskoj Arabiji je odavno rešio Al Hilal, pa je sada u fokusu bitka za opstanak. Abha se nalazi u veoma nepovoljnoj situaciji jer dva kola pre kraja šampionata ima dva boda manje Al Rijada i Al Taee koji su u sigurnoj zoni. Uz to, zbog gol-razlike ispred Abhe je i Al Akdud, pa je “vođama juga” neophodna pobeda nad Al Kalejom kako bi zadržali makar nadu u opstanak. Sa druge strane, gosti dolaze neopterećeni takmičarskim nabojem jer su svoje muke oko opstanka već rešili na najbolji mogući način. Ekipa Pedra Emanuela se nalazi u očajnoj formi, kao da su odustali od takmičenja od trenutka kada je opstanak bio na vidiku, što Abha želi da iskoristi. I može.

 

3972 Brage - Degerfors GGI v GGII (2.19)

 

Brage je veliko iznenađenje švedske druge lige, popularnog Superetana, ali ga sada očekuje okršaj sa Degerforsom koji takođe ima visoke ambicije. Specifično za “brukete” ove sezone jeste da igraju utakmice sa velikim brojem golova, ali Brage nije tim koji igra na gol više. U duelima ove dve ekipe možemo da očekujemo i ništa i svašta. Poslednji je okončan trijumfom Bragea koji je slavio kao gost sa 3:1, a na prethodne dve utakmice nije bilo golova. Tokom 2020. videli smo dva luda okršaja, rezultati su bili 5:2 i 4:1, kako rekosmo nema nekih pravila. Pokušaćemo sa golovima.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak