AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.06.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Novi tiket za vas!

Povezane vesti

4026 Kauno Zalgiris - Hegelmann X2&2-4 (2.61)

Često možemo videti da Kauno odigra nerešeno, tri puta u poslednja četiri meča. Jasno, radi se o timu koji je teško pobediti, ali nisu u poslednje vreme igrali protiv onih najjačih timova i Hegelman je definitivno jedna od njih. Možda vreme za još jedan remi, možda i pobeda gostiju, svakako najviše sumnjamo u pobedu domaćina. Uglavnom, teško da možemo očekivati goleadu.

4028 Zalgiris - Suduva 1-1 (1.93)

Nema niko dilemu ko je najbolji tim šampionata Litvanije. Žalgiris ruši sve pred sobom, Suduva je nekada bila veoma snažna, ali ovoga puta je daleko od tog nivoa i pre će biti da joj predstoji borba za opstanak nego što je borba za Evropu. Jasno, Žalgiris je apsolutni favorit i imajući u vidu njihovu formu, možda je realno očekivati tri i više golova. Mi smo se odlučili za prelaz, odlična je kvota.

3743 Future FC - El Ismaily 1 (2.25)

Ismaili je daleko od očekivanog nivoa, moraju da pojačaju ritam, ali na ovom gostovanju će to biti izuzetno teško. Domaćin čiji je nekadašnji vlasnik bio najpoznatiji proizvođač gaziranih sokova na svetu i koji je jedan od najmlađih klubova ovog šampionata ima izuzetno visok budžet i sastavili su tim koji može mnogo.

4138 KA Akureyri - Fram Reykjavik 0-3 (1.71)

Domaći su osvojili samo pet bodova u prvih 10 kola i moraće nešto da promene u svojoj igri. Primili su 25 golova, neretko se dešavalo da potpuno podbace. Mogu da igraju protiv Frama koji je sličnog kvaliteta, recimo, Vestriju koji je dobio nezasluženo na ovom gostovanju. Očekujemo nešto tvrđi meč ovoga puta.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak