AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 5. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.05.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda današnji predlog.

Povezane vesti

1525 St. Etienne - Rodez 1&0-4 (2.21)

Rodez je u veoma zanimljivoj utakmici protiv Pariza stigao korak bliže ostvarenju sna, a to je plasman u Ligu 1. “Krv i zlato” će u polufinalu baraža gostovati Sent Etjenu koji već drugu sezonu pokušava da se vrati u francusku elitu gde svakako i pripada. Za razliku od Rodeza koji je u blagom usponu forme, “zeleni” nisu oduševili u poslednje tri utakmice u takmičenju što ih je i koštalo direktne promocije. Dueli Sent Etjena i Rodeza neretko obiluju golovima na obe strane, što je bio slučaj u poslednje tri utakmice. Jedan od najtrofejnijih francuskih klubova nikada nije pobedio Rodez, ali tradicija je tu da se ruši…

2048 Alanyaspor - Antalyaspor GG&2+II (2.10)

Poslednje kolo turske Superlige neće doneti velikih promena za Alanjuspor i Antalijaspor. Klub iz Alanje je odigrao iznad očekivanja u odnosu na početak sezone, a spletom malo drugačijih okolnosti, ekipa Fatiha Tekea mogla je i do plasmana u Evropu. Ni Antalija neće biti nezadovoljna, klub sa primorja umeo je da tavori u nižem rangu, pa je stabilna sredina tabele sasvim zadovoljavajući ishod sezone. U poslednjih šest utakmica samo jednom nije bilo tri ili više golova, a to je bilo u poslednjem duelu kada nije bilo pogodaka. Ekipe će sada biti otvrenije, pa iako je Alanja favorit, lako možemo videti golove u obe mreže.

1438 Jahn Regensburg - Wehen SV Prvo poluvreme X

Nijanse su odlučivale kada je Projsen Minster završio sezonu ispred Regensburga, te ostvario direktan plasman u Cvajtu. Jan će sada svoju sreću tražiti preko baraža u kojem ga čeka okršaj sa Vehenom. Igraju se dve utakmice, a prvu u istočnoj Bavarskoj niti jedna od ove dve ekipe ne dočekuje u preterano dobrom raspoloženju. Regensburg nije pobedio na poslednjih šest utakmica, a šta tek reći za Vehen? Klub iz Vizbadena nanizao je četiri poraza, a poslednji put je pobedio još početkom marta. Ekipu je zbog toga preuzeo Nils Dering koji ima prilično nezahvalan zadatak.

1305 Genoa - Bologna GGI v GGII (2.52)

U Bolonji se još uvek proslavlja istorijski uspeh. Sa Tijagom Motom na klupi, “rosoblu” je ostvario prvi plasman u Ligu šampiona u klupskoj istoriji, a prvi put će se naći u nekom evropskom takmičenju posle duže od dve decenije. Na drugoj strani, ne možemo da zanemarimo ni činjenicu da je Alberto Đilardino već u prvoj sezoni u eliti uspeo ne samo da sačuva Đenovu u Seriji A, već da to učini daleko pre kraja šampionata, pa su i “grifoni” jedno od prijatnijih iznenađenja na Apeninima ove sezone. Utakmica na Marasiju biće bez prevelikog takmičarskog značaja, što bi moglo da opusti igrače.


Ne propustite