AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.06.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana!

Povezane vesti

8716 Croatia - Italy realizovan penal na meču DA (3.84)

Hrvati moraju da napadaju, to je svima jasno kao dan. Moraju da pobede ako žele dalje, računica je i više nego jasna, a Italijani su ti koji će pokušati da to iskoriste na najbolji način. Zbog toga očekujemo, možda čak i u poslednjih 15 minuta, jednu totalnu ofanzivu koja može rezultirati golom na obe strane, zašto ne i kaznenim udarcem.

3594 Oster - Helsingborg X2 (2.08)

Helsingborg stiže na Visma arenu, domaćin je bolji rival ove sezone, ali može to da se promeni jer je razlika u kvalitetu ova dva tima minimalna. Razlika na tabeli je svega tri boda, praktično su svi timovi od 2-8. mesta konkurenti za plasman u najviši rang. Gosti imaju više iskustva, zaigrali su bolje u poslednje vreme i čini se da je vreme za još jedan solidan rezultat.

3595 Orebro - Trelleborg 1 (2.14)

Naravno, nema pauze u drugoj ligi Švedske, Erebro će tražiti izlaz iz krize protiv Treleborga koji je zaigrao dosta bolje nego na startu šampionata, jer je u poslednje četiri utakmice osvojio devet bodova. Ne bismo na osnovu tabele rekli da je gost favorit, Erebro ima kvalitet u svom sastavu i previše je dopustio protivnicima u prethodnim kolima.

3593 Landskrona - Orgryte 1-1 (2.94)

Najveći favorit za odlazak u elitu jeste Landskrona. Oni su u prvih 12 mečeva pobedili 8 puta što je sjajno, primili su samo sedam golova i teško da ih Ergrite može saplesti na putu ka najjačem takmičenju. Mnogi će samo postaviti pitanje koliko će golova dati domaćin.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak