​AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 7. 2024)​

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

3262 Riga - Slask Wroclaw 1+I&1-3II (2.04)

 

Poljski klubovi umeli su da kiksnu u ranijim fazama evropskih kvalifikacija, pa i ovoga puta treba biti obazriv. Riga je u takmičarskom ritmu i igra dobro u sve kvalitetnijoj letonskoj ligi, a kada u obzir uzmemo da Riga nije izgubila utakmicu još od kraja aprila i da sve vreme igra takmičarski fudbal, Šlonsk mora biti oprezan. Interesantno je da klub iz Vroclava i nije favorit u prvom meču, mada bi po fudbalskom renomeu kakav ima Poljska trebalo da bude. Šlonsk je remizirao u uvodnom kolu Ekstraklase sa novajlijom u ligi Lehijom, primećuju se određene manjkavosti u igri ekipe Jačeka Magijere.

 

3914 Cliftonville - Auda GGI v GGII (2.12)

 

Kliftonvil je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija dobio Audu iz Letonije koja je rutinski eliminisala ekipu B36 sa Farskih ostrva. Ono što će klubu iz Severne Irske predstavljati problem jeste činjenica da nije u takmičarskom ritmu, za razliku od rivala, te da će to morati da nadoknadi dodatnom borbom na terenu protiv neugodnog rivala. Nije Auda tim od kojeg treba strahovati, ali četiri pobede u nizu takmičarskih mečeva nisu za potceniti. Golovi su uvek dobra varijanta kada se treba opkladiti na evropske mečeve u ranijoj fazi kvalifikacija, pa ćemo se tom logikom voditi i ovoga puta.

 

3314 Talleres de Cordoba - Defensa y Justicia 1&0-3 (2.33)

 

Igru vicešampiona Argentine mogli smo da upoznamo i kroz pripremni period Crvene zvezde kada je bilo veoma burno u duelu dva tima u Rusiji. Ta je utakmica okončana pobedom Taljeresa uz čak devet žutih i dva crvena kartona, pa je jasno s kakvim intenzitetom igra ekipa iz Kordobe. Ipak, Taljeres nije oduševio u prethodnom kolu pošto je u Buenos Ajresu glatko poražen od Veleza rezultatom 3:0. Priliku da popravi utisak “plavo-beli” će imati na domaćem terenu protiv kluba zanimljivog imena, Defensa i Hustisije, što znači “Odbrana i pravda”. Taljeres praktično ima imperativ pobede na domaćem terenu gde nije izgubio još od januara.

 

3330 Cheongju - Asan 3+ (2.43)

 

Asan ima visoke ambicije ove sezone u drugoj ligi Južne Koreje, a to je plasman u elitni rang. Klub sa Jinhunsina je seriju od šest mečeva bez poraza prekinuo protiv Jeonama, ali je u poslednjem kolu odgovorio na pravi način trijumfom nad Ansanom. Ipak, ni domaćin nije bez cilja jer ga samo jedan bod deli od zone koja vodi u doigravanje za Kej ligu. Čeongdžu igra prilično promenjivo, pa su njegove utakmice uglavnom nepredvidive, tim je to koji može da pobedi svakog, ali i da izgubi bilo od koje ekipe. U međusobnim duelima gotovo po pravilu dobija domaćin, a neretko viđamo i dosta golova.

Ne propustite