AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 9. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.09.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je tiket za današnji dan!

Povezane vesti

984 Cercle Brugge - Royale Union St Gilloise GG&3+ (2.05)

Čini se da je ovo jedna od retkih kriza Uniona prethodnih zlatnih godina ekipe iz Brisela. Naime, Union je imao teške rivale, izgubili su od Genka, igrali nerešeno sa šampionom Antverpenom, bod iz dva meča, ali treba reći da su i pre toga primili četiri gola od Mehelena. To sada već ne izgleda dobro, primaju dosta golova, pa u Flandriji očekujemo efikasan meč, u poslednjih par godina od kada su se "Unionisti" vratili posle mnogo decenija u elitu, redovno i jedni i drugi u međusobnim duelima pogode mrežu.

1511 Lens - Toulouse GG&3+ (2.10)

Lens je baš loše startovao u ligu, vicešampion ima problema, malo nemaju ni sreće, ali su ostali neporaženi, kako smo i pretpostavljali u Sevilji. To je dobar rezultat, malo će im se vratiti samopouzdanje, ali platiće ceh u ligi, u to smo sigurni. I osvajač kupa Tuluz je igrao u četvrtak u Evropi, oni su za vikend ostali neporaženi u Marseju, završilo je 0:0. Retko se dešava da ne postignu gol, "Ljubičasti" su ofanzivna ekipa, domaćin mora da napadne, jure pobedu koja bi malo skinula pritisak. Golovi su dobra ideja...

1833 Brondby - FC Copenhagen GG (1.60)

Najveći derbi danskog fudbala, derbi Kopenhagena, dva tima koja su obeležila po "vek" u tamošnjem fudbalu. Od uvođenja profesionalizma početkom devedesetih Brondbi je vladao, u ovom veku "Lavovi" su bolji. Domaćin odmorniji, šampion je putovao u Istanbul u sredu, uzeo bod, ili bolje da kažemo izgubio dva, jer su primili dva gola u samom finišu. Domaći igraju dobro, čak mnogo bolje nego prošle sezone, naređali su pet pobeda i imaju samo bod manje od najvećeg rivala. Svakako da će biti dosta vatre, u ovoj deceniji velika većina mečeva je završila golovima u obe mreže.

1338 Parma - Sampdoria 1&GG (4.25)

Nevolja za Sampdoriju, Pirlu ide loše, ubrzo će ga smeniti ako tim ne krene napred. Dobili su prvi meč u Terniju, a onda ređali loše rezultate u ponedeljak je sa "Marasija" bodove odnela malena Ćitadela. Druga priča sa Parmom, startovali su odlično, Fabio Pekija je ostao iako nije ispunio očekivanja prošle sezone. "Vojvode" su prve, ispustili su samo dva od 15 bodova i primnili samo jedan gol. Ali, Dorijani se neće braniti, obično kada izgube, pogode mrežu protivnika.

Ne propustite