AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (25. 10. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 25.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas.

Povezane vesti

1015 Leicester - Nottingham Forest 1X&1+I (2.30)

Lester će u okviru devetog kola Premijer lige biti domaćin Notingemu u derbiju Istočnog Midlendsa. Lokalna rivalstva u Engleskoj oduvek su privlačila veliku pažnju javnosti, bez obzira na reputaciju i trenutno stanje klubova, a zanimljivo je da su “Šumari” procenjeni kao blagi favoriti pred ovaj okršaj. Tim Nuna Espirita igra iznad očekivanja, jedan od najzaslužnijih za to jeste i reprezentativac Srbije Nikola Milenković koji je deo druge najbolje odbrane u prvenstvu. Tradicija kaže da domaćin u duelima Lestera i Notingema redovno pobeđuje u poslednje tri utakmice, “Lisice” su popravile formu i mogu izbeći poraz.

1429 Mainz - Borussia Monchengladbach GG&2+II (2.20)

Majnc je vezao tri poraza na domaćem terenu, dok je za to vreme upisao dve pobede u gostima Augzburgu i Sankt Pauliju. Ekipa Boa Henriksena ove sezone igra bolje na strani, što nije tako uobičajeno u svetu fudbala, a dodatni problem predstavlja blagi uspon forme Menša posle prilično turbulentnog početka sezona. Borusija još uvek nije na željenom nivou, pitanje je i da li ima kvalitet da se umeša u borbu za neko od evropskih takmičenja, ali gostovanje Majncu moglo bi da bude prekretnica prvog dela sezone. U poslednjih deset međusobnih duela, samo se jednom dogodilo da neki od timova sačuva svoju mrežu.

1200 Espanyol - Sevilla X2&2-4 (2.21)

Espanjol je prekinuo gubitnički niz pobedom nad Majorkom pred odlazak na reprezentativnu pauzu, ali je povratak bio prilično bolan jer je u Bilbau bio glatko poražen rezultatom 4:1. Sezona katalonskog kluba do sada nije tako loša, nalazi se van zone ispadanja i to će biti primarni cilj po povratku u Primeru. Sa druge strane, Sevilja pokušava da se vrati na staze pređašnjih uspeha, ali čini se da to neće biti tako lako ni ove sezone. Andalužani su pretrpeli poniženje upravo u Barseloni gde je domaćin slavio sa 5:1, sada ponovo gostuju u Kataloniji, a navijači gostiju se uzdaju u tradiciju koja kaže da Sevilja nije izgubila od Espanjola u prethodnih devet utakmica, odnosno još od 2017. godine. Ni sada se Espanjolu ne daju prevelike šanse.

1307 Udinese - Cagliari 1&1+II (2.57)

Udineze je jedan od timova koji su obeležili početak sezone u Seriji A, ali je serija teških mečeva stigla na naplatu u vidu pada na tabeli koji verovatno neće mnogo razočarati navijače. “Zebrete” se nalaze u gornjem delu tabele, pobeda ili dve bi ih možda vratila među nekoliko najboljih timova u ligi, a idealan trenutak za tako nešto jeste gostovanje Kaljarija koji stiže u odličnom raspoloženju. Ekipa sa Sardinije vezala je četiri utakmice bez poraza, od kojih je samo jedan remi i to protiv Juventusa kojeg su iznenadili u Torinu. Davide Nikola je protiv Torina pokazao da njegov tim može da se suprotstavi svakome u Seriji A, ali prednost dajemo Udinezeu.

Kvota 28,74

 

Ne propustite