AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (25.2.2024)

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 25.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2250 Korona Kielce - Legia Warsaw 1X&2+ (2.55)

Legija Varšava ponovo “štuca”, stara je to navika najuspešnijeg poljskog kluba. U nastavku sezone poražen je od Moldea u Evopi, dok je na domaćem terenu u Ekstraklasi remizirao sa Puščom. Moraće Legija mnogo bolje kako bi savladala Koronu u Kijelceu gde domaćin tradicionalno igra bolje. Okršaji Legije i Korone često su obilovali golovima, a interesantno je da Korona na domaćem terenu nije pobedila klub iz Varšave tokom regularnih 90 minuta još od 2017. godine kada je bilo 3:2. Hoće li izbeći poraz i ovoga puta? Mi verujemo da može i to uz golove.

1514 Lens - Monaco GGI v GGII (1.99)

Lens podiže formu posle poraza od Pari Sen Žermena, te od sredine januara ne zna za poraz. Klub sa Bolara posle Frajburga čeka nastavak sezone u Ligi 1 i težak zadatak da ugosti Monako. “Kneževi” su imali odličan početak sezone, u poslednje vreme posustaju, ali su pobedili Nicu kojoj su dali tri gola što niko nije ove sezone. Monako u poslednjih pet utakmica ima samo jednu pobedu, pa će pozitivan rezultat protiv učesnika grupne faze Lige šampiona sasvim sigurno biti dodatan podstrek za nastavak sezone. U poslednjih šest utakmica ova dva rivala sve je prštalo od golova, zašto ne bi i ovoga puta?

1202 Cadiz - Celta Vigo X2&0-2 (1.94)

Susret Kadiza i Selte je ono što bi mnogi nazvali utakmicom koja donosi ne tri, nego šest bodova. Naravno, žargonski rečeno, ali značaj utakmice za obe ekipe je ogroman u jeku borbe za opstanak. “Žuta podmornica” je u podređenoj situaciji, Kadiz ima najduži niz bez pobede u domaćem šampionatu od svih klubova Lige petice, poslednji put bilo je to upravo na Mirandilji gde je pao Viljareal. Sa druge strane, Selta malo-malo, pa ostvari poneki trijumf, dovoljan tek da se izdigne iznad opasne zone. Sigurno je Rafa Benitez očekivao više od svoje ekipe, ali ovoga puta i bod je dovoljan kako bi zadržali status kvo.

1019 Wolves - Sheffield United 1&2+II (2.35)

Vulverhempton je “oživeo” posle dolaska Garija O’Nila, mnogi tvrde da “Vukovi” u ovom trenutku imaju možda i najopasniji kontranapad na Ostrvu. Posle niza loših rezultata, ekipu je preuzeo engleski stručnjak, te je pogurao do sredine tabele iz koje će teško ponovo nazad, uzevši u obzir rezultate ekipa koje se nalaze ispod. Na Molinou stiže poslednjeplasirani Šefild junajted, “oštrice” daju neke znake života, međutim čini se da će to biti nedovoljno za opstanak u eliti. Šefild ima ogromnih problema u odbrani, na poslednje četiri utakmice u tri navrata je primio po pet golova, sva je prilika da se neće dobro provesti ni protiv Vulverhemptona

Kvota 23.13

 

Ne propustite