AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (25. 5. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.05.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda današnji tiket.

Povezane vesti

1223 Real Sociedad - Atletico Madrid GG&2+II (2.65)

Poslednje kolo španske Primere donosi nam mini-derbi u vidu okršaja između Real Sosijedada i Atletika iz Madrida u San Sebastijanu. Sosijedad i Atletiko ne mogu da se pomere sa aktuelnih pozicija na tabeli, Baski će ostati šesti i izboriti plasman u grupnu fazu Lige Evrope, dok će “jorgandžije” biti učesnici Lige šampiona kao četvrtoplasirani tim Španije. Imanol i Simeone imaće značajnih kadrovskih problema uzevši u obzir povrede nekih od fudbalera, pa postoji mogućnost da minute dobiju fudbaleri koji se nisu naigrali tokom sezone. Sosijedad je u usponu forme, slavio je na tri od poslednje četiri utakmice, ali Atletiko je umeo da slavi u Baskiji.

1806 Portimonense - AVS 1-2I&1-3II (2.26)

Boavišta je samo zbog boljeg međusobnog učinka za dlaku izbegla baraž za opstanak u Primeiri, pa je to “zadovoljstvo” pripalo Portimonenseu koji će u dve utakmice protiv AVS-a pokušati da izbegne ispadanje u drugu ligu. “Ptice” su sezonu okončale kao treći tim druge lige Portugalije, ali njihova forma je daleko od idealne uzevši u obzir samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica. Sa druge strane, Portimonense je prekinuo dugi niz bez pobede trijumfom u Farenseu, pa u nešto boljem raspoloženju dočekuje ovaj dvomeč. Klub iz Algarvea biće favorit na domaćem terenu, ali na njemu nije slavio još od januara.

4278 GAIS - Hacken 1+I&1-2II (2.21)

Bivši fudbaler Spartaka iz Subotice Srđan Hristić sezonu je u Hakenu dočekao kao rezervna opcija, ali je sa četiri gola na poslednjih šest utakmica pokazao stručnom štabu da bi trebalo biti u prvih 11. Haken je u proteklom meču uspeo da zaustavi aktuelnog lidera Malme nanevši mu tek drugi remi u sezoni, ali tim iz Geteborga čeka ništa manje teži zadatak protiv GAIS-a u gradskom derbiju gde će biti gost. Jedan od najstarijih klubova u Švedskoj ima velikih kadrovskih problema zbog povrede nekoliko bitnih igrača, pa će i to biti adut Hakenu u želji da prestigne gradskog rivala. Probaćemo s golovima.

4207 HJK Helsinki - Ilves 1 (2.01)

HJK Helsinki je godinama najuspešniji klub u Finskoj, ali u ovom trenutku nije i najbolji u Veikausligi. Veliki hit šampionata jeste Ilves, klub iz Temperea koji je lider na tabeli, ponajviše zahvaljujući fantastičnoj formi u poslednjih pet utakmica sa isto toliko pobeda. I ne samo to, Ilves za to vreme ima gol-razliku 14-2, a još uvek odzvanja “petarda” protiv Hake. Finski šampionat je generalno veoma uzbudljiv u ovom delu sezone, prva tri kluba imaju po 16 bodova, a naredna dva po 15, među kojima je i Helsinki. Ilves nikada nije slavio protiv HJK-a kao gost, retko je uspevao da dođe i do boda, pa tako nešto očekujemo i ovoga puta.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak