AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (26.2.2024)

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 26.02.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

1322 AS Roma - Torino GG&1+II (2.60)

Navijači Rome sa oduševljenjem prate rad Danijelea De Rosija koji je u potpunosti podigao ekipu posle Žozea Murinja. “Vučica” je sa De Rosijem na klupi izgubila samo protiv Intera koji je u ovom trenutku ipak za koplje iznad ostalih italijanskih ekipa. Ipak, u Rim stiže raspoloženi Torino koji želi da iskoristi činjenicu da Roma i dalje igra na dva fronta. “Bikovi” ne znaju za poraz u 2024. godini i značajno su popravili stanje na tabeli, pa ni Evropa u ovom trenutku nije nedostižna. Ovo će biti pravi ispit karaktera igrača Torina koji bi se, ukoliko savladaju Romu, ozbiljno približili ekipama koje žele u Evropu.

1544 Caen - Angers X2&2+ (2.22)

Ovogodišnje izdanje francuske Lige 2 krcato je posrnulim velikanima, ali i velikim “fabrikama” za kvalitetne fudbalere. Jedna od takvih jeste i Kaen koji je u prošlosti iznedrio mnoge velika igrače, dok je u novom milenijumu najčešće na klackalici između prve i druge lige. U grad im stiže Anže koji ima ambiciju da se vrati u Ligu 1, što se lako može zaključiti ako pogledate stanje na tabeli. Obe ekipe igraju po sistemu “toplo-hladno”, pa forma verovatno neće biti presudan faktor, no intresantna je tradicija duela Kaena i Anžea. Kaen je u poslednjih 14 utakmica dobio samo jednom…

1329 Fiorentina - Lazio 0-1I&1-2II (2.20)

Loše je Fiorentina započela novu godinu u kojoj je upisala tek jednu ligašku pobedu, pa je zbog toga i van evro-zone. “Ljubičasti” su u padu forme, to je evidentno, a čeka ih težak zadatak protiv Lacija koji u Firencu stiže osokoljen velikim podvigom u Ligi šampiona protiv Bajerna. Ne blistaju ni Lacijali koji su upisali poraz od Bolonje na domaćem terenu, čime su pali upravo ispod Fiorentine. Biće ovo jedna od prilika za obe ekipe da se vrati među šest najboljih ekipa u Seriji A, a mi ne očekujemo previše golova.

1020 West Ham - Brentford GGI v GGII (2.00)

Vest Hem je u ogromnoj krizi kojoj se kraj definitivno ne nazire. Dejvid Mojes ne uspeva da razdrma ekipu, vrhunac svega bio je sramotan poraz u gradskom derbiju protiv Arsenala koji je kao gost slavio sa 6:0. Mnogo toga ne štima u igri “Čekićara” koji još nisu pobedili u 2024. godini. Da li će protiv Brentforda, teško je reći, deluje kao idealna prilika da se prekine crni niz, no ni “Pčelice” nisu naivan rival. Brentford je namučio Mančester siti, daleko je od timova iz sredine tabele, ali relativno siguran od opasne zone. U prvom duelu dva tima ove sezone bilo je 3:2, goleadu ćemo možda videti i ovoga puta.

Kvota 22.95

Ne propustite