AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (26.3.2024)

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

8338 Solilhull Moors - Southend GGI v GGII (2.14)

 

Do pre samo četiri godine, Sautend je bio stabilan član Fudbalske lige, igrajući u Ligi 1, međutim usledio je ogroman pad “Plavaca” koji su sada u poluprofesionalnom rangu u petoj ligi. Kao da to nije dovoljno, pa ni u Nacionalnoj ligi ne blista jer se nalazi tek na sredini tabele bez šansi da se dokopa plejofa. Sautend će gostovati Solihalu ko će dati sve od sebe da se nađe među tri najbolje ekipe u ligi što donosi direktan plasman u Ligu 2. Interesantno je da se obe ekipe nalaze u prilično dobroj formi, ali rezultat iz prvog dela sezone kada je Sautend slavio sa 5:0 ovoga puta deluje nerealno.


7529 Avranches - Villefranche 1X&2-4 (2.20)

 

U Avranšu ćemo ispratiti pravi “davljenički” derbi u okviru treće francuske lige između domaćina i Vilfranša. Klub iz Normandije nalazi se u teškoj situaciji jer ima pet bodova manje od tima van opasne zone, pa će ovo biti izuzetno važna utakmica protiv direktnog rivala za opstanak. Sa druge strane, Vilfranš ima tri bod više od predstojećeg rivala i sve osim poraza predstavljaće pozitivan rezultat. Forme dva tima su katastrofalne, Vilfranš je nanizao šest poraza u kojima nije postigao nijedan gol, pa se nekako čini da bi Avranš mogao da izbegne poraz. Da li i da pobedi, videćemo…

 

7362 Kuwait - Qatar 2&2-4 (2.27)

 

Kao aktuelni prvak Azije, Katar je pokazao da ima kvalitet dostojan Svetskog prvenstva 2026. godine. “Marunsi” surovo gaze u drugoj rundi kvalifikacija za Mundijal jer su u svojoj grupi sa maksimalnim učinkom od devet osvojenih bodova i gol-razlikom 14:1. Jasno je da ekipe poput Indije, Kuvajta i Avganistana teško mogu parirati Kataru koji će imati novu priliku da osvoji bodove. Ovoga puta, selekcija Tintina Markeza gostuje Kuvajtu kojeg je već porazila sa 3:0 na domaćem terenu. Nazire se novi trijumf Katar, možda čak i uz više golova jer bi pobeda značila praktično i prvo mesto.

 

7720 Spain - Brazil GGI v GGII (2.39)

 

Posle neugodnog poraza od Kolumbije, Španiju čeka pravi spektakl u Madridu gde stiže selekcija Brazila. “Karioke” su slavile na Vembliju protiv Engleske golom tinejdžera Reala Endrika, pa nema dileme da će to biti dodatna doza samopouzdanja pred susret na Santijago Bernabeu. Za očekivati je da će selektori dva tima izvesti na teren praktično sve najbolje što imaju na raspolaganju, a interesantno je da su se ove dve ekipe poslednji put sastale 2013. godine na Kupu konfederacija kada je Brazil glatko slavio sa 3:0. Španci su jedini put pobedili Brazil daleke 1934. godine, pa bi potencijalni trijumf bio značajn i zbog prekida ove neugodne tradicije. 

Ne propustite