AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (26. 5. 2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.05.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

1324 Sampdoria - Sassuolo 2&3+ (2.70)

Čini nam se da Sampdorija jedva čeka da se sezona završi, novi vlasnik (priča se o gazdi Lidsa Radrizaniju) je na putu, ovo je oproštaj od "Marasija" u Seriji A, sledeće sezone protiv Dorijana će na ovom mestu igrati drugoligaški klubovi. Sasuolo je bolji tim, želi da se popne još neko mesto na tabeli, igraju ofanzivno, pa uz pobedu gostiju dodajemo i golove.

1814 Vizela - Sporting GG&4+ (2.88)

Ovo je revijalni meč, spušta se zavesa na portugalski šampionat, Sporting je ove sezone tek četvrti, gledaju i u leđa Bragi i ovo je za "Lavove" veliki neuspeh. U poslednjem kolu idu u Minjo, rival je Vizela koja je ostvarila ciljeve i završila u sredini tabele. S obzirom na situaciju očekujemo opušteno pristup, gosti iz Lisabona su efikasni, ali primamju dosta golova.

1239 Zaragoza - Tenerife 0-1I&0-1II (2.07)

Uvodni meč u Segundi ovog vikenda, na "Romaredu" stižu ostrvljani koji bolje igraju u nastavku i uspeli su da pobegnu ka sredini tabele. Sigurna je i Saragosa, veliki klub koji se srodio sa prosečnošću u poslednjih desetak godina. Oba kluba pamte bolje dane, nikome meč ne znači ništa, ali jednostavno ne umeju da postignu gol...

1558 Bastia - Le Havre GG (1.94)

Tražimo golove u drugoj francuskoj ligi, što jeste pomalo uvrnuto, ali na Korziku stiže Avr koji je već prvoligaš, opustili su se o čemu govori poraz od Valensijena u ponedeljak. Korzikanci su uvek jaki kod kuće, nemaju takmičarski motiv, u vrhu su ali bez šansi za elitu. S obzirom na odsustvo značaja neće biti tvrdo kao obično kada je drugi francuski rang u pitanju.

Ne propustite