AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (27.3.2024)

Autor: Milovan Longinov
sreda 27.03.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti


8647 Victoriano Arenas - Deportivo Espanol X2&1-3 (2.32)

 

Prelazi između reprezentativnog i klupskog fudbala uvek nam donesu nešto skromniju ponudu, ali zato je tu niželigaški fudbal koji takođe ume da unese dosta uzbuđenja. I da donese dobru zaradu. Selimo se časkom u Argentinu, tačnije četvrti rang fudbala u zemlji svetskih šampiona, popularnu “Primeru C”. Viktorijano Arenas će na domaćem terenu dočekati Deportivo Espanjol koji je sezonu započeo veoma dobro jer još uvek nema poraz. Ako uzmemo u obzir tradiciju, tačnije podatak da Depor nije poražen od Viktorijana kao gost u poslednje četiri utakmice, jasno je da i sada ima dobru priliku da ostvari pozitivan rezultat.

7432 Tacuary - Ameliano 0-1I&1-2II (2.25)

 

Paragvajska Apertura bliži se kraju, ostale su još samo tri runde, a u predstojećoj Takuari dočekuje Amelijano. “Pume” su napravile niz dobrih rezultata, imaju samo jedan poraz u poslednjih sedam utakmica što im daje razlog za optimizam protiv rivala koji je iznad njih na tabeli. Što se Amelijana tiče, klub iz Asunsiona igra po sistemu toplo-hladno, što je dovoljno za bezbednu sredinu tabele, što je donekle i bio cilj na početku sezone. U duelima ove dve ekipe često smo viđali dosta golova, u poslednja četiri duela bilo je po najmanje tri gola, no pitanje je hoće li se dogoditi tako nešto i ovoga puta.


6062 Lanus - Union De Santa Fe X2&1-3 (2.51)

 

Godoj Kruz je iskoristio promenjivu formu Lanusa kako bi zauzeo prvo mesto grupe B u Kupu Dijega Maradone, pa će Lanus morati da zasuče rukave ne bi li se vratio na čelo. Za tako nešto imaće priliku već u 12. rundi u kojoj na stadion Nestor Dijaz Perez stiže Union de Santa Fe. “Tatenge” se nalazi na sredini tabele, ali bi u slučaju nekoliko dobrih rezultata mogao da se nađe i među prve četiri ekipe na kraju ligaškog dela takmičenja. Union ima samo jedan poraz u poslednjih sedam utakmica, u poslednjih nekoliko godina ima bolji učinak od Lanusa u međusobnim mečevima.


7453 Millonarios - Santa Fe GG (2.14)

 

Slobodan pad Milionariosa nikako da prestane. Velikan iz Bogote za trijumf ne zna mesec i po dana, ali je posle pet uzastopnih poraza uspeo da ostvari dva remija pokazavši nekakve znake života. Sada na El Kampin stiže trećeplasirani Santa Fe koji jeste u blagom padu forme sa tri uzastopna remija posle serije pobeda, ali daleko je to od situacije u kojoj se nalazi Milionarios. Poslednje dve utakmice ovih timova bile su pravi spektakli, a oba puta je slavio gost. Tradicionalno je ovo okršaj sa većim brojem golova, pa bismo pokušali slično i ovoga puta.

Ne propustite