AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (27.4.2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.05.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Tiket sa uvećanom kvotom.

Povezane vesti

1509 Lyon - Reims 1-1 (2.50)

Lion i dalje ima šanse da u poslednjih 180 minuta sezone nađe mesto u Evropi što bi bio uspeh nakon promenjivih igara ove sezone. "Les Gones" su znatno jači kod kuće, ako načnu nezainteresovani Rems na vreme mogli bi da stignu do ubedljive pobede, obično je tako sa ekipom na čijoj je klupi Loran Blan. Igraju doduše protiv tradicije, dugo nisu pobedili ekipu sa Marne, ali sudeći po poslednjim rezultatima Rems se već raspustio.

1225 Sevilla - Real 2 (2.55)

Jedna varijanta su golovi, druga, primamljiva za naš tiket pobeda Reala. Razlog je sreda odnosno novo finale LE u kome Sevilja u Budimpešti protiv Rome traži sedmi evropski trofej, tačnije pehar LE (ili nekadašnjeg Kupa UEFA) kako hoćete. Andalužani su remizirali u Elćeu, Real dobio Valjekano sredinom nedelje, sigurno je i da će Mendilibar izvesti rezerve, pa su i sa kombinovanim timom Madriđani na baš primamljivu kvotu bliži pobedi.

1335 Cagliari - Venezia GG (1.85)

Kaljari naravno želi povratak u elitu, u ovom četvrtfinalu plej-ofa Serije B oni su favoriti, bolje igraju na svom ostrvu, ali Venecija je baš nezgodna ekipa. "Lagunari" su u većem delu sezone donosili bodove sa strane, na kraju uskočili u borbu za Seriju A, završivši na osmom mestu. Teško će do elite, ali mogu da na Sardiniji daju gol. Uostalom dobili su u oktobru na "Sant Eliji" sa 4:1, što je jedan od tek dva poraza Kaljarija kod kuće čitave sezone.

9565 Atletico PR - Gremio Porto Alegrense 1 (2.30)

Kvota je iznenađujuće velika. "Južnjaci" iz Gremija su se vratilu u elitu, tamo im je i mesto, ne ide loše, ali nam se čini da je domaćin kvalitetnija ekipa. Atletiko u ovom šampionatu nije ispustio nijedan bod na domaćem terenu. "Uragan" je sačuvao tim, Skolarija je na klupi zamenio pomoćnik Paulo Tura pa tu postoji kontinuitet sa ekipom koja je igrala finale Kopa Libertadores i iskusnija je od rivala.

Ne propustite